Thursday, 15 November 2018

JOM GRAB PELUANG BISNES DENGAN HANYA RM47



JOM GRAB PELUANG BISNES DENGAN HANYA RM47.

Serius?!


Iye, memang betul. Dan peluang macam ni sayang kalau tak rebut sekarang.

Jom bagi peluang kepada diri anda untuk dekati bisnes bersama kami, kenali produk-produk kami dan bagi pencerahan secara face to face apa benda kami buat sebenarnya. 


Mana tau, sekiranya anda sedang mencari peluang untuk berniaga dengan modal permulaan yang kecil dan yang KHAS untuk wanita, kami teringin sangat nak membantu anda merialisasikan segala impian bersama keluarga.






Jom baca sampai habis sebab-sebabnya ok.



Hanya daftar RM47 sebagai ahli.
Dan anda dah boleh terus mula berniaga.

Free coaching.
Free online sistem.
Free group support.
Bahan disediakan.
Product viral.
Business dah 26 tahun.


Apa kelebihan jadi ahli?
1. Dapat beli product kecantikkan dan kesihatan dengan harga JIMAT. Jimat sampai 20%. Kita beli harga ahli, jual harga pasaran. Dah dapat UNTUNG RUNCIT kat sini. Ada beratus produk, boleh pilih ikut kesesuaian minat anda.

2. Ada UNTUNG BONUS dan rebate. Setiap belian, ada point yang akan di tukar pada CASH. Cash tu dapat setiap bulan bila kita ada buat belian barang.

3. Product VIRAL. Sangat-sangat viral sebab FAZURA adalah duta bisnez kami.

4. Setiap product di kawal selia JAKIM, KKM dan KPDNKK. Sangat selamat nak guna dan tak perlu ragu nak jual pada orang lain.

5. Ada hadiah menarik untuk yang achieve target. Target tak besar mana pun. Semua mampu achieve. Lagipun ilmu copywritting dan teknik hasilkan gambar menarik di guide PERCUMA. Ilmu FREE all the time.

6. Peluang untuk melancong setiap tahun.

7. Ada payslip tau. Payslip ni laku digunakan bagi urusan jual beli kereta atau aset yang lain.

8. Buat dengan ILMU dan TINDAKAN yang betul, dalam masa kurang dari setahun, berpeluang merasa pegang income 10,000 ke atas sebulan tanpa putus.

Best kan? Tu baru sikit je benefit yang saya sebut. Ada banyak lagi hadiah best-best dalam business ni. Syarikat pun dah 26 tahun. 
Jom kita mula daftar sekarang. RM47 je untuk mula untuk capai income 5 angka sebulan. Awak buat, confirm awak dapat 😊






wassap ke 010-202 3555


Siapa tahu pelaburan serendah RM47 untuk pendaftaran bakal merubah masa depan. InsyaAllah.

Thursday, 1 November 2018

MINI SEMINAR MASTER YOUR NETWORK ~ Premium Beautiful Expert Melaka





Kak dyna jawabkan pada yang selalu kata pada kak dyna, buat bisnes ni asyik pergi kelas je. Asyik tu tidak la. Tetapi ilmu mesti ada dan perlu sentiasa upgrade. Sebab apa? Sebab kita nak ajar orang nak kongsi dengan orang, diri kita sendiri perlu ada ilmu tu. Kena pandaikan diri kita dulu. Supaya kita tak memandai-mandai tau. Bukan ke ilmu tu boleh google je? Ha, cuba you all imagine kejap, kalau tak reti buat kek batik, zaman la ni, kita cari dekat google kan? Siapa yang letak kak google tu? Tentulah orang yang dah belajar memasak atau ada ilmu masakan. Ha! nak letak kat google pun kena ada ilmu. Jadi kena berguru tak? Kena menuntut ilmu tak? Nak menuntut ilmu dengan siapa? Boleh je kalau nak belajar sendiri dengan Utube atau Pakcik Google. Kalau berkesan dah lama semua sekolah di Malasyia tutup dah. Dan tiadalah hari guru selepas ini kan? Jadi menuntut ilmu perlu ada cikgu juga. Dalam Bisnes, kami panggil tok guru kami “mentor”. Bukan mentol tau. MENTOR ☺️ Tapi kan, siapa yang bole jadi mentor ye? Jiran sebelah? Bff? Adik ipar? atau Bobo? Eh gurau je tak kan tak bole. Ia, mentor ni kalau boleh orang yang dah ada bukti BERJAYA buat bisnes. Lebih bagus kalau bisnes tu sama dengan bisnes yang sedang kita buat sekarang. Eh, terpanjang jugak ngomelan kak dyna. Saja nak bagitau, we are so happy and bertambah semangat dan fokus bila berada di seminar tempohari. Doakan kak dyna dan sahabat-sahabat kami yang dari Selatan, Utara, Sabah Sarawak dipermudahkan urusan untuk berkembang lagi bersama platform bisnes Sahajidah Haio Marketing. I'am protege of CDM Salleha Roslan dan dibawah pemimpin hebat CDM Hj Azlan Deraman & CDM Hjh Siti Rohana Yusuf #MasterYourSales #MasterYourNetwork












































Tuesday, 23 October 2018

MUDAH DAN MURAH DAFTAR SEBAGAI AHLI DI SAHAJIDAH HAI-O

Modal MUDAH dan MURAH.





Hanya daftar RM47 sebagai ahli.
Dan anda dah boleh terus mula berniaga.


Free coaching.
Free online sistem.
Free group support.
Bahan disediakan.
Product viral.
Business dah 26 tahun.
Termasuk Brunei, Indonesia dan Singapore.


Daftar sekarang, terus dapat FREE 2 kotak Ubat Gigi kikis karat gigi, iaitu Ubat Gigi Marine Essence yang bergaram buluh.

Untung sangat. Mudah dan Murah untuk mula berniaga online. Income bulanan boleh capai 500 ke 5000 sebulan.







Apa kelebihan jadi ahli?

1. Dapat beli product kecantikkan dan kesihatan dengan harga JIMAT. Jimat sampai 20%. Kita beli harga ahli, jual harga pasaran. Dah dapat UNTUNG RUNCIT kat sini.

2. Ada UNTUNG BONUS dan rebate. Setiap belian, ada point yang akan di tukar pada CASH. Cash tu dapat setiap bulan bila kita ada buat belian barang.

3. Product VIRAL. Sangat-sangat viral sebab FAZURA adalah duta bisnez kami.

4. Setiap product di kawal selia JAKIM, KKM dan KPDNKK. Sangat selamat nak guna dan tak perlu ragu nak jual pada orang lain.

5. Ada hadiah menarik untuk yang achieve target. Target tak besar mana pun. Semua mampu achieve. Lagipun ilmu copywritting dan teknik hasilkan gambar menarik di guide PERCUMA. Ilmu FREE all the time.

6. Peluang untuk melancong setiap tahun.

7. Ada payslip. Payslip ni laku buat beli kereta atau aset yang lain.

8. Buat dengan ILMU dan TINDAKAN yang betul, dalam masa kurang dari setahun, berpeluang merasa pegang income 10,000 ke atas sebulan tanpa putus.

Best kan. Tu baru sikit je benefit yang saya sebut. Ada banyak lagi hadiah best-best dalam business ni. Syarikat pun dah 26 tahun. Jom kita mula daftar sekarang. 

RM47 je untuk mula untuk capai income 5 angka sebulan. Awak buat, confirm awak dapat 😊

#BusinessOnlineDanOffline
#Whastap 0102023555
www.dynasalleh.com

(IKLAN INI SAH TEMPOH HINGGA 31/12/2018)

Translate

FAMOUS LINK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...