Monday, 14 May 2018

TOP AGENT SAHAJIDAH HAI-O DI TAWAU SABAH


Jaga-jaga urang Sabah.
Jangan risau ndak ada kaitan dengan PRU bah!

Ini berita gembira sia mau bagitahu urang Sabah. Especially yang di Tawau, sia “EXPORT” Premium Beautiful Expert dan Trusted Agent SHOM kami ke sana bah, 

Jadi mulai esok, kalian boleh sudah jumpa Zulaika secara face to face, untuk pegang-pegang, bukan pegang Ika ya bah, tapi dapat pegang sendiri EKSKLUSIF fabrik Premium Beautiful Corset depan mata.
Bukan itu saja, nak rasa teh tarik kurang manis Miss FAZURA pun boleh, jemput contact Zulaika ya bah.


Dan paling istimewa, masih ada kesempatan untuk bikin duit RAYA bah. Tiada modal besar, cara yang MUDAH dan diberi tunjuk ajar percuma yang akan di concang oleh Zulaika.
Bulih bah kalau kaw, wah semangat gitu. Suka kak dyna dapat bawakan bukan calang-calang ya, ini proven expert berniaga product SHOM.


Ayok clik sini untuk siasat siapa itu Zulaika bagaimana mau buat 1000-5000 wang RAYA.


HAI-O SINGAPORE



Alhamdulilah well spent meeting with Singapore team representative.
Kalau nak tahu, mereka berdua ni pangkat akak-akak dengan kak dyna. Salute dengan akak berdua ni. And proven that age is just a number.
Seorang tu towards 60 thousands sales. Lagi seorang tu towards 180 thousands sales. Tindakan and passionate akak berdua ni amat luar biasa.

Dari Singapore tu sanggup nak rasa dan duduk sama-sama ambil semangat dari mentor-mentor kami, nak dibawa pula ke Singapura dan berkongsi dengan team disana.
Sempat sharing rahsia senjata macam mana nak bertahan lama, dalam bisnes SHOM ni. Bilangan yang berniaga ramai, tapi bagaimana nak kekal lama tu yang kita nak gandakan lagi menggunakan teknik yang betul dari mentor yang berpengalaman 17 tahun.
Beruntung dan rezeki atas komitment mereka berdua ni kelmarin, dapat peluang berjumpa dengan Multimillionaire Sifu kami CDM Hj Azlan Deraman dan CDM Hjh Siti Rohana.



Memang tak di sangka-sangka. Terkedu terkesima dapat jumpa depan-depan, truth testimony.
Orang Johor dan Singapura, ada yang berminat untuk mula dengan modal rendah dan cara duplikasi mudah, boleh belajar dengan kak neng atau kak noriz segera. Dah nak raya ni, dapat buat 1000-5000 duit raya kira dapat BONUS dah tu





Neng Mohammad👈🏻 
(+65 9351 7651)

(+65 8288 1383)


FAREWELL AND WELCOMING RAMADHAN GATHERING WITH PREMIUM BEAUTIFUL EXPERT INTERNATIONAL

VENUE: Chengkih Kitchen, Sherwood Hotel Bangi Gateway
DATE: 12.5.2018
TIME: 2pm - 5.30pm


Alhamdulilah. Selesai majlis ringkas sederhana tapi meriah. Sampaikan masa nak dismissed tu rasa tak puas lagi nak sambung cerita. Cerita umum atau pun cerita bisnes.

Begitulah santapan perut beserta dengan santapan minda maka terus kenyang sampai ke malam.


Majlis ringkas menyambut Ramadhan Kareem dan hari meraikan tercapainya hajat Diamond kami, Zulaika yang dapat transfer kerja ke kampung halaman, berjalan dengan lancar.

Syukur dan bertuahnya kami semua yg berkumpul dari Ipoh, Selangor, Melaka dan Singapura bila disajikan dengan kata-kata keramat dari CDM Hj Azlan Deraman.

Dan tanpa disangka kehadiran CDM Siti Rohana membuatkan kami terkesima dengan kata-kata motivasi dan ayat power close berniaga di bulan Ramadhan penuh berkat.
Semoga dipanjangkan lagi ukhuwah bisnes dan kekeluargaan. Juga mendapat berkat berlipat ganda di bulan Ramadhan. 











Bersama team dari Damansara, Putrajaya, dan Singapura.


Good luck Ika dan selamat tinggal. Insya Allah dengan platform bisnes ni kita akan berjumpa lagi di Tawau ye. Semoga Ika terus success bersama team di sana.






























Terima kasih diberi peluang duduk dibawah rimbun pimpinan pasangan CDM Hj Azlan Deraman dan pasangannya CDM Hj Siti Rohana Yusuf. 

Pengalaman mereka tak ada jual dimana-mana. Kak dyna antara salah seorang yang bersyukur dapat dengar bagaimana cabaran-cabaran mereka, dari mula bertapak sehinggalah kukuh berakar umbi.
Tak cukup nak tulis dengan kata-kata, dan hanya kejayaan demi kejayaan yang dapat balas jasa mereka.

Kisah kehidupan mereka berdua dari mula, dari bab keluarga mereka, kerja hakiki mereka, cara mereka pergi fight (bukan rusuhan ye) boleh bayangkan kesusahan mereka, tapi tengok hasilnya sekarang MasyaAllah.

Bukan kaya harta Dunia semata-mata, anak-anak mereka berjaya dalam akademik, contoh keluarga bahagia, sebab sangkaan umum, buat bisnes ni keluarga porak peranda. Buat bisnes ni selalu tinggalkan keluarga. Hanya yang melalui kesusahan saja yang memahami. Betul tak CDM Salleha Roslan ☺️.

Ini bukan berkempen. Inilah yang buat sumber inspirasi kami dalam berniaga ni, bila ada penolakan/rejection dari sekeliling, kami akan pandang kedepan saja. Pandang mentor-mentor kami sahaja dan sudah tentulah kami ada Majikan No.1 tempat kami selalu meminta.

“Abang Lan dan Kak Ana, terima kasih tau. Terima kasih tak terkata. Terima kasih bagi kami pandangan process kejayaan yang tak mustahil nak capai, dan terima kasih masih bimbing kami semua, InsyaAllah kami BOLEH”



































Translate

FAMOUS LINK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...