Wednesday, 6 June 2018

PROMO HARGA MURAH GILER SHAKE ME AIR KURUS

PROMO HARGA MURAH GILER SHAKE ME AIR KURUS

Sebelum tu, nak sharing dengan uol kalau ada terdengar atau kita sendiri kena ambil tahu sebelum bulat-bulat percaya kata-kata orang. Jika ada yang kata soya tak elok diminum kerana ia dapat mengaktifkan cancer?


JOM baca ni kejap, bagus tau info kat bawah ni dan confirm lepas uol baca terus nak pinang 3 kotak SHAKE ME.

'Shake me is produced by wholesome soy and not isolate soy protein'

Dalam shake me terdapat agent penting iaitu:-

1) garam buluh
2) L-Carnitine
3) Isoflavones



1) GARAM BULUH boleh clik sini untuk lebih detail http://www.hai-omarketing.com.my/products-detail.asp?id=13


2) L-CARNITINE
L-Carnitine ni adalah sejenis amino acid. Ia membantu badan kita untuk menghasilkan tenaga. Dan juga L-Carnitine ni bertindak sebagai agent pembakar lemak.


3)Manfaat kesihatan Isoflavones

1. Mengurangkan gejala menopause

2. Mengurangkan risiko serangan jantung
Isoflavones menghentikan pertumbuhan sel-sel yang menyebabkan penyumbatan arteri. Arteri-arteri ini biasanya membentuk gumpalan-gumpalan darah yang boleh menyebabkan serangan jantung.

Perlindungan terhadap gangguan prostat dengan mencegah pembesaran kelenjar prostat lelaki iaitu melambatkan pertumbuhan kanser prostat dan menyebabkan sel-sel kanser prostat mati.

3. Meningkatkan kesihatan tulang

4. Mengurangkan risiko kanser
Isoflavones boleh melawan pertumbuhan tumor kerana isoflavones bertindak melawan sel-sel kanser seperti rawatan untuk kanser.

5. Isoflavones dari sumber tumbuhan
Isoflavones dapat ditemui pada banyak makanan dan sumber terbaiknya adalah kacang soya.


6. Isoflavones adalah antioksidan
Kajian menunjukkan isoflavones mempunyai sifat antioksidan setara dengan antioksidan yang terkenal dari Vitamin E. Kekuatan antioksidan isoflavones dapat mengurangkan risiko kanser jangka panjang dengan mencegah kerosakan DNA.

OK mudah-mudahan dapat memberi sedikit ilmu untuk kita bagi kekal sihat dan prevent apa-apa sebelum berlaku. Harga SHAKE ME ni tak semahal dan mampu milik untuk semua orang kekal sihat dan slim.

sekarang ada promo beli 3 DAPAT 5 kotak Shake Me. Macam mana tu? Kalau nak cepat-cepat whatsap ke 010-202 3555. sebab hq dah restok banyak kali dah, bulan ni memang bulan promo untuk shake me yang tak masuk akal. Iye bayar 3 dapat 5 kotak logic ke? YES!!! dengan shake me memang logic dan FAKTA ye bukan auta.

Kak dyna belanja dulu real testimoni ni, testimoni depan mata kak dyna, macam kak dyna tengok sendiri dari size XXXL ke size XS.








sekarang ada promo beli 3 DAPAT 5 kotak Shake Me. Macam mana tu? Kalau nak cepat-cepat whatsap ke 010-202 3555

Thursday, 31 May 2018

CARA UNTUK MENJADI AHLI SAHAJIDAH HAI-O


DAFTAR CEPAT!

Bermula dari 1 June 2018 hingga 30 June 2018,
Daftar RM50 je terus dapat stok in hand. 
Stok apa? 
Stok SHAKEME YANG BERHARGA RM111.30.
Untungnya!!!
Nak guna sendiri boleh, nak buat rolling modal balik pun boleh.


Apa kelebihan jadi ahli?

1. Dapat beli product kecantikkan dan kesihatan dengan harga JIMAT. Jimat sampai 20%. Kita beli harga ahli, jual harga pasaran. Dah dapat UNTUNG RUNCIT kat sini.


2. Ada UNTUNG BONUS dan rebate. Setiap belian, ada point yang akan di tukar pada CASH. Cash tu dapat setiap bulan bila kita ada buat belian barang.


3. Product VIRAL. Sangat-sangat viral sebab FAZURA adalah duta bisnez kami.

4. Setiap product di kawal selia JAKIM, KKM dan KPDNKK. Sangat selamat nak guna dan tak perlu ragu nak jual pada orang lain.

5. Ada hadiah menarik untuk yang achieve target. Target tak besar mana pun. Semua mampu achieve. Lagipun ilmu copywritting dan teknik hasilkan gambar menarik di guide PERCUMA. Ilmu FREE all the time. 

6. Peluang MELANCONG PERCUMA.

7. Ada payslip tau. Payslip ni laku buat beli kereta atau aset yang lain.

8. Buat dengan ILMU dan TINDAKAN yang betul, dalam masa kurang dari setahun, berpeluang merasa pegang income 10,000 ke atas sebulan tanpa putus.

Best kan. Tu baru sikit je benefit yang saya sebut. Ada banyak lagi hariah best-best dalam business ni. Syarikat pun dah 25 tahun. Jom kita mula daftar sekarang. RM50 je untuk dapat income 5 angka sebulan. Awak buat, confirm awak dapat



APA TU SHAKE ME?









 REAL PEOPLE REAL TESTIMONY





😊

Monday, 14 May 2018

TOP AGENT SAHAJIDAH HAI-O DI TAWAU SABAH


Jaga-jaga urang Sabah.
Jangan risau ndak ada kaitan dengan PRU bah!

Ini berita gembira sia mau bagitahu urang Sabah. Especially yang di Tawau, sia “EXPORT” Premium Beautiful Expert dan Trusted Agent SHOM kami ke sana bah, 

Jadi mulai esok, kalian boleh sudah jumpa Zulaika secara face to face, untuk pegang-pegang, bukan pegang Ika ya bah, tapi dapat pegang sendiri EKSKLUSIF fabrik Premium Beautiful Corset depan mata.
Bukan itu saja, nak rasa teh tarik kurang manis Miss FAZURA pun boleh, jemput contact Zulaika ya bah.


Dan paling istimewa, masih ada kesempatan untuk bikin duit RAYA bah. Tiada modal besar, cara yang MUDAH dan diberi tunjuk ajar percuma yang akan di concang oleh Zulaika.
Bulih bah kalau kaw, wah semangat gitu. Suka kak dyna dapat bawakan bukan calang-calang ya, ini proven expert berniaga product SHOM.


Ayok clik sini untuk siasat siapa itu Zulaika bagaimana mau buat 1000-5000 wang RAYA.


HAI-O SINGAPORE



Alhamdulilah well spent meeting with Singapore team representative.
Kalau nak tahu, mereka berdua ni pangkat akak-akak dengan kak dyna. Salute dengan akak berdua ni. And proven that age is just a number.
Seorang tu towards 60 thousands sales. Lagi seorang tu towards 180 thousands sales. Tindakan and passionate akak berdua ni amat luar biasa.

Dari Singapore tu sanggup nak rasa dan duduk sama-sama ambil semangat dari mentor-mentor kami, nak dibawa pula ke Singapura dan berkongsi dengan team disana.
Sempat sharing rahsia senjata macam mana nak bertahan lama, dalam bisnes SHOM ni. Bilangan yang berniaga ramai, tapi bagaimana nak kekal lama tu yang kita nak gandakan lagi menggunakan teknik yang betul dari mentor yang berpengalaman 17 tahun.
Beruntung dan rezeki atas komitment mereka berdua ni kelmarin, dapat peluang berjumpa dengan Multimillionaire Sifu kami CDM Hj Azlan Deraman dan CDM Hjh Siti Rohana.



Memang tak di sangka-sangka. Terkedu terkesima dapat jumpa depan-depan, truth testimony.
Orang Johor dan Singapura, ada yang berminat untuk mula dengan modal rendah dan cara duplikasi mudah, boleh belajar dengan kak neng atau kak noriz segera. Dah nak raya ni, dapat buat 1000-5000 duit raya kira dapat BONUS dah tu





Neng Mohammad👈🏻 
(+65 9351 7651)

(+65 8288 1383)


FAREWELL AND WELCOMING RAMADHAN GATHERING WITH PREMIUM BEAUTIFUL EXPERT INTERNATIONAL

VENUE: Chengkih Kitchen, Sherwood Hotel Bangi Gateway
DATE: 12.5.2018
TIME: 2pm - 5.30pm


Alhamdulilah. Selesai majlis ringkas sederhana tapi meriah. Sampaikan masa nak dismissed tu rasa tak puas lagi nak sambung cerita. Cerita umum atau pun cerita bisnes.

Begitulah santapan perut beserta dengan santapan minda maka terus kenyang sampai ke malam.


Majlis ringkas menyambut Ramadhan Kareem dan hari meraikan tercapainya hajat Diamond kami, Zulaika yang dapat transfer kerja ke kampung halaman, berjalan dengan lancar.

Syukur dan bertuahnya kami semua yg berkumpul dari Ipoh, Selangor, Melaka dan Singapura bila disajikan dengan kata-kata keramat dari CDM Hj Azlan Deraman.

Dan tanpa disangka kehadiran CDM Siti Rohana membuatkan kami terkesima dengan kata-kata motivasi dan ayat power close berniaga di bulan Ramadhan penuh berkat.
Semoga dipanjangkan lagi ukhuwah bisnes dan kekeluargaan. Juga mendapat berkat berlipat ganda di bulan Ramadhan. 











Bersama team dari Damansara, Putrajaya, dan Singapura.


Good luck Ika dan selamat tinggal. Insya Allah dengan platform bisnes ni kita akan berjumpa lagi di Tawau ye. Semoga Ika terus success bersama team di sana.






























Terima kasih diberi peluang duduk dibawah rimbun pimpinan pasangan CDM Hj Azlan Deraman dan pasangannya CDM Hj Siti Rohana Yusuf. 

Pengalaman mereka tak ada jual dimana-mana. Kak dyna antara salah seorang yang bersyukur dapat dengar bagaimana cabaran-cabaran mereka, dari mula bertapak sehinggalah kukuh berakar umbi.
Tak cukup nak tulis dengan kata-kata, dan hanya kejayaan demi kejayaan yang dapat balas jasa mereka.

Kisah kehidupan mereka berdua dari mula, dari bab keluarga mereka, kerja hakiki mereka, cara mereka pergi fight (bukan rusuhan ye) boleh bayangkan kesusahan mereka, tapi tengok hasilnya sekarang MasyaAllah.

Bukan kaya harta Dunia semata-mata, anak-anak mereka berjaya dalam akademik, contoh keluarga bahagia, sebab sangkaan umum, buat bisnes ni keluarga porak peranda. Buat bisnes ni selalu tinggalkan keluarga. Hanya yang melalui kesusahan saja yang memahami. Betul tak CDM Salleha Roslan ☺️.

Ini bukan berkempen. Inilah yang buat sumber inspirasi kami dalam berniaga ni, bila ada penolakan/rejection dari sekeliling, kami akan pandang kedepan saja. Pandang mentor-mentor kami sahaja dan sudah tentulah kami ada Majikan No.1 tempat kami selalu meminta.

“Abang Lan dan Kak Ana, terima kasih tau. Terima kasih tak terkata. Terima kasih bagi kami pandangan process kejayaan yang tak mustahil nak capai, dan terima kasih masih bimbing kami semua, InsyaAllah kami BOLEH”



































Translate

FAMOUS LINK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...