Tuesday, 7 November 2017

MINCHA







*Info Ringkas Min Cha *
Secawan teh yang memukau!!!
Cukup semua rasa keenakkannya!
Lazat menyegarkan hari-hari anda , terutama kepada golongan yang gemarkan teh tarik .
Min Cha dirumuskan dengan daun teh hitam berkualiti premium dan Garam Buluh untuk memberikan rasa unik yang tersendiri, berbeza dengan teh tarik biasa yang anda pernah nikmati.

Minuman yang beraroma, bertekstur halus dan berkrim menambat citarasa semua dan memberi pengalaman indah ketika menikmatinya.


*Kelebihan Min Cha 
- Tiada perisa & pewarna tiruan.
- Tiada tambahan gula.
- Mengandungi garam buluh.
- Dirumus dengan daun teh berkualiti premium.
- Sumber antioksidan
yang baik.


*Kandungan Min Cha 
1. Krimer bukan tenusu
2. Serbuk teh segera
3. Serbuk Whey (mengandungi Protein Susu) 
4. Maltodextrin
*5. GARAM BULUH*
6. Ekstrak Stevia
7. Sukralose
8. Mengandungi bahan penstabil sebagai Kondisioner yang dibenarkan

MAKIN LAMA MAKIN MELAMPAU TESTIMONI PREMIUM BEAUTIFUL KORSET NI!




MAGIK sangat!
Asha pun tak perasan asha boleh kurus balik. Makan macam biasa je. Tak de diet pun. Ingatkan tak ada harapan dah nak dapat shape macam stewardess dulu. Sebab orang kata, dah banyak anak ni susah nak dapat shape badan balik. Rupanya tak. Memang jangan dengar cakap orang. Kalau u rasa nak kurus, teruskan je ikhtiar sesuatu. Jaga makan ke, berjogging ke, buat zumba ke, diet atkins ke, sedut lemak ke? 😱    Oh tidak! Asha tak kuad.
Macam asha, RAHSIA dapat pinggang kerengga ni balik, asha just tukar baju dalam je. Tukar baju dalam yang boleh peluk kita dengan penuh kasih sayang. Penuh kasih sayang la namanya, bila dia bantu dalaman kita jadi lebih sihat. Peranakkan sihat, darah lancar, badan rasa ringan. Dah la sesedap rasa je pakai. Dapat pulak BONUS kurus. Eeee bestnya.
Uol nak tak dapat apa yang asha dah dapat ni? Kak dyna nak bagi TAWARAN EKSLUSIF untuk yang pm akak SEKARANG. Harga deal sampai jadi 
JANGAN MALU NAK CONTACT
KAK DYNA 
010-2023555

Tuesday, 17 October 2017

TESTIMONI REAL PREMIUM BEAUTIFUL

Real Testimony From Real People



REAL TESTIMONY FROM REAL PEOPLE.


AWAS! FAKE TESTIMONY.

Dalam video ini mengandungi pengakuan:-



1) Wanita yang 3 kali bersalin secara normal



2) Wanita yang 3 kali bersalin secara czer

3) Wanita yang dulunya badan menggeleber

4) Wanita yang menyusukan anak secara ekslusif

5) Wanita yang 4 kali bersalin kembali kurus

6) Wanita yang mempunyai masalah keputihan


Jika ianya memberi manafaat kepada kenalan you all sila lah SHARE.

010-202 3555

Thursday, 12 October 2017

Akibat pakai premium beautiful badan terpaksa...


Rasa macam nak meletop tengok. 
Masa pregnant tu perut Kak Dyna ni besar sangat. Baby boy keluar pun almost 4kg. 


Kak Dyna ni orangnya tinggi, tapi halus mulus je badan. Bayangkan pulak, dengan usia yang sebaya Che Ta Bergetah tu, Kak Dyna boleh usung perut ke sana sini selama 9 bulan. 

Biasanya confirm kita akan sakit belakang kan lepas bersalin. Nak tunduk urus baby pun tak selesa. Punya la sakit-sakit badan. Tapi kali ni berbeza sikit. Alhamdulillah as a mother of three, Kak Dyna dapat maintain fit lepas bersalin.

Ni dia kelebihan paling utama yang anda confirm akan feel, bila pakai Corset Magik ni lepas bersalin:

1. Darah nifas dan air bisa keluar sepenuhnya dari badan

2. Rahim cepat kecut dan cepat balik pada kedudukan asal

3. Terpaksa hilang berat mendadak walau makan macam raksasa. (bab ni yang paling terkejut,serius perut cepat kempis walaupun kuat makan sebab breastfeed kan)

Best kan 😉

Kalau tergoda, terus la order.
010-202 3555

Diskaun Titian Cinta


Saturday, 23 September 2017

KENAPA KENA PAKAI LENGKAP PREMIUM BEAUTIFUL




MUDAH, CEPAT dan SELAMAT untuk slim dan pinggang ramping

Perut Kempis, Pinggang Ramping Hanya Dalam "3 Minit" Sahaja!



7 Kelebihan Long Bra Premium Beautiful Yang Anda Perlu Tahu:

The One And Only Bra Yang Boleh Hantar Repair FREE Of Charge

The Best Ever Bra Especially Part Tali Bra Dia Coz Basuh La Seribu Kali Pun, Tali Bra Premium Beautiful Tak Kan Bergulung Berpintal dan Kendur.

Mudah Untuk Menyusu Anak Kesayangan Bila-bila Masa.

Posture Badan Terjaga Rapi.

Cup Berbentuk Piramid Yang Tak Kan Tenggelamkan Puting.

Senang Nak Basuh dan Keringkan

Anti Bakteria dan Tak Berbau



7 Kelebihan Waist Nipper Premium Beautiful Yang Anda Perlu Tahu : 


 The One And Only BENGKUNG Yang Boleh Hantar Repair FREE Of Charge


The Best Ever Bengkung Especially Part Tetulang. 
Tetulang PB ni Paling Mudah Lentur, Lembut dan Tak 
Menyakitkan Bila Di Pakai Dengan Size Yang Betul


Mudah Dipakai Sepanjang BERPANTANG Mahupun Bila-bila Masa


Posture Badan Terjaga Rapi.


Pinggang Terus Hilang Inci Dalam Masa 24 Jam.


Senang Nak Basuh dan Keringkan


Anti Bakteria dan Tak Berbau




7 Kelebihan Long Girdle Premium Beautiful Yang Anda Perlu Tahu : 



The One And Only Seluar Dalam Yang Boleh Hantar 

Repair FREE Of Charge



The Best Ever Seluar Dalam Especially Part Kecikkan 

Pinggul, Hilangkan Peha Berlaga, Dah Berlaga Sure 
Gelapkan? Bila Gelap Jom Cerahkan Balik Dengan 
Pakai PB.



Mudah Untuk Ke Tandas Bila-bila Masa.


Keputihan Clear 


👌🏻
Perapat Terbaik Untuk Miss V Wanita


Senang Nak Basuh dan Keringkan


Anti Bakteria dan Tak Berbau



Dapatkan Yang Termurah dah Terbaik Dari Kami 



Saturday, 5 August 2017

ROKET BISNES BERSAMA SIFU NAJIB ASSADOK DI BAYVIEW HOTEL MELAKA



assalamualaikum readers...

first time kak dyna attend rocket bisnes seminar with SIFU Najib Assadok di Melaka tempoh hari..
bila berniaga ni memang ilmu kena selari dengan peredaran masa juga..
macam gadjet juga ilmu bisnes pun kena updated kalau tak perniagaan kita pasti ketinggalan kebelakang.... 


seminar tempohari focus more on FB Ads and what is DO and DONTS sebagai peniaga online..
morale nya kak dyna still kena attend for advance class on this.. Insya Allah sekarang masa tak mengizinkan ..al maklumlah kak dyna tengah tunggu masa je nak bersalin ni... Insya Allah selagi hati ni memang minat berniaga dan mindset juga fikir bisnes pasti akan memenuhi kelas2 advance online marketing & selling..Insya Allah..




















Sunday, 23 July 2017

PREMIUM BEAUTIFUL KORSET VIRAL DI VIRAL SIAKAP KELI



Assalamualaikum readerssss...

haa kali ni kak dyna nak cepat2 share dengan u all review seorang adik cantik yg dah kahwin dan mempunyai 4 orang anak.. kenapa nak review pasal dia? haaa ni yg best selalunya hakak review orang pakai premium beautiful dari agent2 premium beautiful kan so u all kata tak aci kan.. haa kali ni adik cantik manis yg bukan agent premium beautiful langsung tapi bagi review tentang premium beautiful sebab apa? sebab dia memang pakai setia ketika berpantang dan selepas berpantang..

antara petikan yg dikongsikan ialah:

'Anak dah empat, nak jaga bentuk badan lagi susah' - Wanita kongsi tips maintain badan selepas bersalin

Bukan mudah nak menjaga badan selepas bersalin. Menurut Puan Nur Balqis Yunus, jika tempoh berpantang dimanfaatkan dengan baik, tiada masalah untuk mendapatkan bentuk badan yang asal. Apa yang penting, disiplinkan diri untuk berpantang, selain suami juga perlu membantu dan memberi dorongan kepada isteri.


Pastikan pakai bengkung, kalau boleh 100 hari

Kalau lebih lagi bagus sebenarnya. Tetapi saya pakai Premium Beautiful saja sebab mudah nak pasang sendiri. Pakai setiap masa kecuali masa mandi, masa berurut dan bertungku saja buka. 

Bila pakai, biar kemas dan selesa. Semakin hari badan semakin mengikut benduk, jadi ketatkan lagi biar ikut sampai bentuk yang kita rasa puas hati. Sebelum pakai, letaklah minyak panas yang rasa selesa untuk perut. Lagi cepat kecik perut kita. 

haaa begitulah kata cik adik cantik tu... 

actually kalau kak dyna tak berniaga premium beautiful pun kak dyna tetap bagi credit pada premium beautiful korset
sebab yelah pernah jugak dulu2 beli yg biasa2 punya 
memang betul tak sama dengan bila dah pakai dan rasa sendiri dengan premium beautiful..
kuality dia tu yg tiada tolok bandingnya...
sampaikan pakaian dalam biasa ni memang dah lama digantikan dengan premium beautiful setiap hari ...

harga setanding kuality 
harga setanding "service"nya pada badan kita aset kita
harga setanding dengan jaminan nya
harga setanding dengan JENAMA nya

kalau sayang kan suami atau yg single lagi kalau sayangkan
body cepat2 risik premium beautiful dengan kak dyna ye

010-202 3555

Saturday, 15 July 2017

GROUP COACHING BERSAMA NEW JOINED DAN LEADERS BARU TOP LEADERS CIRCLE

Assalamualaikum semua,

first of all thank you yg sudi stop kat ruangan ni
walaupun hari ni 16/7/2017 Syawal ke-21
ramai lagi yg beraya dan tak lepas peluang buat open house kan?... hari ni kak dyna tak keluar beraya..tengok je...hehe tak sanggup dah mengah nak berjalan2 .. makan pun alar kadar je.. maklumlah esok ada check up ..kang tekejut lagi nurse tengok berat kita naik..hahahhaa... 

ok hari ni kak dyna nak update and share with you all minggu lepas 8/7/2017 walaupun orang masih sibuk beraya kak dyna tetap adakan special group discussion sebab dah masuk bulan baru ada maklumat baru dan aktiviti baru juga..
jadi selain berjumpa dengan orang-orang baru kak dyna juga sampaikan amanat pada leaders terpilih area Putrajaya, Selangor dan Sepang..

walaupun mengah jugak dah nak berjalan walaupun baru 32 weeks tapi tetap jugak nak pastikan anak2 buah bisnes ni faham hala tuju dan kalau boleh nak mereka kenali bisnes ni dari basic baru lah lega rasa nak bersalin bulan AUgust ni...

nak bina kumpulan dan yg baru bermula memang kena selalu mencari ilmu sama2 belajar ..apa yg kak dyna belajar dari mentor InsyAllah kalau boleh nak "bluetooth" apa yg ada dlm kepala ni pada anak2 buah semua... paling bahagia bila anak2 buah ni yg dtg dan serap betul2 apa yg kita nak sampaikan dan nampak sangat kesungguhan diorang hari tu...

dan masa tu jugaklah bagi peluang pada shining leaders utk practised jadi speaker sebab apa? sebab one day mereka ni juga akan handle and organised kelas mereka sendiri bersama team masing2 InsyaAllah... 





dalam busines ni tugasan sebagai emcee jangan lah dianggap remeh tau..sebab selaku seorang emcee segala input pembukaan majlis tu sangatlah penting...dari situ je dah dapat input macam mana nak berdepan dengan prospect... sebab tu kalau attend mana2 kelas business.. apa yg emcee sampaikan wajib beri perhatian dan jgn ambil mudah tugasan ni... teringat masa Mentor kak dyna juga bagi tugasan sebagai emcee dari situ banyak belajar apa yg perlu disampaikan... kak dyna doakan Ieka kimika terus istiqamah bersama TLC dan kumpulan..




yang ni pun sama jugak.. bakal diamond sales RM180k Insya Allah... kagum dengan perubahan beliau sebab masa mula2 sehinggalah ke hari ni..betul cakap mentor kak dyna kita ni kalau nak berjaya mentor boleh bagi 5% je selebihnya adalah datang dari initiatif diri sendiri... diri sendiri kena kuat nak capai baru dapat..
alhamdulilah bertubi2 premium beautiful cash buyer cari Zulaikha musim puasa dan raya.. syukur bangga tengok anak buah yg rela hati ambik ilmu















last but not least... rezeki bila mentor kak dyna sudi bagi kejutan dtg ke kelas kami dan berkongsi tips utk fight tiket korea yg baru je buka july ni... Ya Allah semoga kak dyna dan team beramai2 jejak ke Korea January 2018 nanti ..terima kasih CDM Salleha selalu support kami walaupun macam2 cabaran yg perlu dilalui dulu... 





busines ni makin lama buat makin senang
yg penting sudi follow dan duplicate tindakan
kak dyna memang kalau bole paksa nak je paksa semua mulakan bisnes ni..tapi apakan daya manusia ada yg suka jalan senang dari susah susah kejap je dulu..

tapi kalau tetiba terbuka hati nak buat business ni bersama2 kak dyna dan team... call me or email or whatsapp me at 010-2023555... insyallah suka kak dyna nak berkongsi cepat2...

TERIMA KASIH SEMUA

Translate

FAMOUS LINK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...