Saturday, 23 February 2013

MARINE ESSENCE .....miracle soap

Satu lagi product terbaru di pasaran, yang ni lagi best..harga nye berpatutan .Mengandungi 3 biji sabun sekotak...



Bila mula-mula tau pasal sabun ni tak sabar nak pakai sebab kulit gelap atau kulit mati dekat lutut dah siku ni susah betul nak hilang walaupun dah pakai scrub.  Bila tau je kelebihan sabun ni dapat mengatasi masalah kulit gelap dekat bawah lengan (ketiak), celah peha, siku lutut dan yang paling penting baik untuk orang dewasa/kanak2 yg mengalami eczema... taukan orang yg ada eczema ni tak bole ambil sabun yg sebarangan...so sesiap yg ada eczema atau yg lain kat atas tu baik grab this miracle soap....mesti anda tak menyesal...cuba la..


SEBARANG PERTANYAAN SILA
WhatsApp (WA) 010-202 3555
Post a Comment

Translate

FAMOUS LINK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...