Wednesday, 6 March 2013

Kenapa kita nak minum or ambil collogen??

Saya terpanggil untuk menulis topic ni sebab ada customer
yang bertanya kenapa dia minum collogen tapi kulit tak jadi putih 
macam saya?.... hmmmm good question..
sebenarnya ask yourself back kenapa anda ambil collogen??
as for me secara jujur bukan nak kulit bertambah putih tapi
i am more concern bb plus collogen ni dapat membantu 
kulit dan tulang rawan saya dalam keadaan baik bila umur saya
meningkat.  melambatkan proses penuaan atau
kedutan yg akan kelihatan seawal 40an dan rebuild collogen
dalam badan kita yg semakin berkurangan...
so kalau la kita ni berkulit sawor matang mustahil la nak jadi putih kan macam
michael jackson tu..tapi tahukah anda bb plus collogen ni boleh membantu membuatkan skin tone kita rata and skin complexion tu makin cantik?..
ruang pori/pores kita mengecil, gelap bawah mata hilang, selulit pun bole
hilang...lagi lutut yg selalu sakitpun bole baik...kebaikan yg menyeluruh...
so pada anda diluar sana...fikirla secara meluas tentang kepentingan collogen...bukan 
sekadar nak jadi putih semata2....kalau putih tapi kedut sana sini pun tak best jugakkan
renung renungkan selamat minum bb plus collogen



Post a Comment

Translate

FAMOUS LINK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...