Sunday, 10 March 2013

Meet again ~ My mentor pretty Salleha


Hari ni, 10/3/13 2nd time meet Sal... my mentor my inspiration..kami berjumpa lagi nak bincangkan mcm mana lagi bole develop biznes yg kami buat ni.. paling penting bukan nak kaya sorang but we would like to invite those people yg ingin sama hidup senang dah ubah kehidupan ke taraf yg lebih baik...
Meeting kali ni dengar Sal explain how i can grab Shanghai VIP Holiday trip..
Jangan salah paham..nak tau kenapa kita nak achieve trip ni... bila kita dah berjaya grab trip to Shanghai bermakna kita dah menapak selangkah keatas untuk menempa kejayaan sendiri...tapi kena usaha kuat "fast action fast result" sentiasa ingat tu...tak bole tunggu2 kalau nak berjaya ni..

Pada sesiapa especially bumiputra kita yg ingin sgt memiliki biz sendiri pls contact me... tak cuba tak tau...tak semestinya biz tu kena ada kedai/premis..kena ada staff.. tak perlu... saya dah mulakan biz ni dgn modal yg sedikit tapi hasilnya memuaskan... Yg penting niat utk berbiznes tu apa?

Kalau ada yg singgah kat blog i ni & terbaca post ni tak rugi pun email or WA me at 016-2424 700 to know details about this...
U are welcome!!
Post a Comment

Translate

FAMOUS LINK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...