Thursday, 23 May 2013

PREMIUM BEAUTIFUL NASHA AZIZ !!!!!!!! GORGEOUS!!!!!


Sudah lama rasanya tidak melihat lakonan Nasha Aziz dalam drama mahupun filem. 
Memang tak pernah jemu melihat gelagat lakonan Nasha Aziz meskipun adakala ianya agak stereotype.
Terbaru Pelakon Wanita Terbaik Festival Filem Malaysia 17 itu bakal beraksi dalam drama bersiri bersiri Maskara yang digarap daripada siri popular dari Hollywood, Desperate Housewives.

dia bakal gandingkan dengan tiga pelakon jelita nan hebat.
Nak tahu siapa? Mereka adalah Lisa Surihani, Anzalna dan Andrea Abdullah. Bukan calang-calang cantik dan hebat ya kesemua mereka. 

Satu hari dalam whatsapp group TLC dapat msg "cepat2 tengok TV1 nasha dgn PREMIUM BEAUTIFUL..apa lagi berdesub ambik remote tukar chanel (almaklumla dah lama beno tak tgk TV1 ni)
hehehe..memang betul melambak atas meja PB corset kononye menjadi agent jual PB la konon...siap dapat jugak la selitkan dialog ala2 orang yg pakai PB ni mustahil tak slim down..sebab kalau beli tak ikut size yg betul memang la objective nak slim down tu tak kemana...HA dengar tu!! kalau ada yg terbaca blog saya ni... yg selalu kata PB ni tipu la sakit la..yg sebenarnye salah size..saya dah pakai nak masuk 4 bulan ok je..tak ada pun sakit2... perut buncit jadi kempis adala ..tu tipu ke..hhehehhe... so cari saya untuk fitting yang betul ye...

wah!!!! hebat kan kalau PB ni pun keluar dalam drama...hmm tak pasti la kalau Nasha tu cantik sebab premium beautiful ke??? tapi tak mustahil nak dapat figure mcm nasha tu kalau commited pakai PB... cantik dan sihat lagi...

siapa yang berminat bole sms/whatsapp saya 010-202 3555 for more details...






Post a Comment

Translate

FAMOUS LINK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...