Saturday, 29 June 2013

AGENT DROPSHIP DIPERLUKAN ~ BERANIKA PRODUCT KEPADA USAHAWAN MUDA WORK FROM HOME

Ramai yg ingin berniaga atau cuba nak berniaga tapi yg betul2 minat tu mungkin dia tak tau nak berniaga apa atau modal tak ada. so i terfikir nak bagi peluang kat golongan2 ni macam mana rasanya seronok berniaga.

My style untuk dropship macam ni:-
1) harga istimewa
2) hanya perlu buat marketing & inform saya untuk proses    penghantaran/postage
3) hanya perlu bank in harga barang & postage kepada saya (harga barang akan diterangkan lebih lanjut pd sesiapa yg whatsapp saya atau sms saya.
4) dropship lebih dari 5 unit cost postage FOC bagi semenanjung malaysia sahaja.

Barang yang sangat bagus dan harga berpatutan untuk agent dropship ialah:-


1) MARINE ESSENCE BEAUTY BAR @ SABUN KETIAK / BODY WASH / HAIR SYAMPU




BODY WASH & HAIR SYAMPU

SABUN KETIAK @ MARINE ESSENCE BEAUTY BAR



2) BBPLUS COLLOGEN
BB PLUS COLLOGEN



3) VISTA ZANIA PERFUME

 *** PRODUCT BARU FOR HIM & FOR HER
SEDIKIT PENERANGAN BERKENAAN PRODUCT NI, HARGA MEMANG BEST GILER, UNTUNG PUN BEST GILER..SGT SESUAI UTK HOUSEWIFE YG NAK MULA BIZ NI,STUDENT PUN BOLE.... TANPA ALCOHOL & 7 botol @3ml

vista zania for her 7 haruman berlainan @ 3ml sebotol

vista zania for him 7 haruman berbeza @ 3ml sebotol

BERMINAT!!
WHATSAPP / SMS 010-202 3555


PLEASE CONTACT ALSO:
MELATI - 012 652 0032
MAZLINA - 017 384 7285
IZHAR - 017-2261226
MOHD HAS - 012-389 0260
IZZATI - 013-933 5232 
Post a Comment

Translate

FAMOUS LINK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...