Saturday, 15 June 2013

MENAMBAH ILMU TU PENTING..BARU EXPERT TENTANG PRODUCT BVSM - 14/6/13


Happy sangat CDM Kelvin datang ke Melaka untuk bagi class dan share ilmu dia tentang product BVSM ... mesti la kena ada ilmu pandai tentang product baru confident nak share dgn pengguna kan?  

First time kitorang pergi kelas kat Melaka Raya ni... masih baru, luas, selesa dan equipment utk presentation pun disediakan... kita tinggal hadirkan diri je ..FOC ... ingat senang nak dapat ilmu macam ni... semalam tak ramai jugak yg hadir..mungkin ada yg tak tau .. ok sesiapa yg terbaca blog i ni bole la join next class on July seperti berikut bole buat duit raya..buziness opportunity banyak:-

Taklimat product: Bio Ever/Luminez/Cozuma (semua product hebat!!!!)
Tarikh: 4/7/2013
Masa: 8-10pm
Tempat: Haio Melaka Raya 
Tel: Jimmy 06-2835 902



DEMO BVSM

TEAM TLC (KECUALI YG PAKAI TUDUNG TU) BERSAMA CDM KELVIN

MELATI & CDM KELVIN TGH COPY DEMO BVSM



BUSINESS PLAN BVSM SANGAT MENARIK!
SENANG JUAL!
CALL US - 010-202 3555 (MS DYNA)
Post a Comment

Translate

FAMOUS LINK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...