Sunday, 16 June 2013

PREMIUM BEAUTIFUL ~ UNTUK SAKIT PINGGANG!!


Dah namanye pun PREMIUM BEAUTIFUL 70% untuk kesihatan & 30% untuk kecantikan, auntie ni (nak panggil makcik pun rasa tak sesuai) sebab umur dah 60 tahun tapi tengok tegak je badan, sebab autie ni pakai full set PB.. katanya PB byk menyokong struktur badannye yg dah meningkat usia... sakit pinggang dapat dikurangkan dengan pemakaian PB lengkap especially pakai waist nipper.. kalau tak berkesan tak kan la auntie ni nak order set ke2 PB!!!! hebat kan!!!!...

PREMIUM BEAUTIFUL ni dah 17 tahun kat market...harga tetap sama tapi quality sentiasa dia jaga dan ditambah baik untuk kebaikan pengguna.. so harga nye memang setanding dengan badan kita yg tak ternilai harganye kan? siapa tahu nilai badan masing2? tak tau kan.... 

BAGAIMANA WAIST NIPPER MEMBANTU & MERAWAT:

  • Mempunyai 7 batang keluli yang dapat menyokong bahagian pinggang dan mengukuhkan tulang belakang, seterusnya memperbaiki postur badan.
  • Reka bentuk ergonomi yang unik dapat menyelaraskan lemak pada bahagian pinggang ke bahagian dada dan pinggul, seterusnya menghasilkan kontur badan yang menarik.
  • Benang yang diimport dari Jepun membantu membentuk kontur badan yang menarik.
  • Reka bentuknya yang fleksibel dapat memberi kesan yang memuaskan berdasarkan bentuk badan seseorang.
  • 3 pasang cangkuk membolehkan anda membuat penyelarasan yang sesuai TERUS NAMPAK PINGGANG YG RAMPING MACAM GLASS HOUR !





WAIST NIPPER DAPAT MEMBENTUK BAHAGIAN PINGGANG WALAU MACAMANA
SIHAT PUN BADAN ANDA..YG PENTING SANGAT SELESA
CONTACT 010-202 3555

Post a Comment

Translate

FAMOUS LINK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...