Tuesday, 2 July 2013

MAKE UP ARTIST ~ CHIKA LAURIELLE MENDEZ

Hari ni i nak kongsi cerita pasal sorang make-up artist yg sangat popular iaitu
CHIKA LAURIELLE MENDEZ!!




First of all, thank you to CHIKA LAURIELLE MENDEZ, sebab sudi bagi i green light post kan kat blog i ni... dah minta permission baru bole buat kan..
i excited nak share sebab memang personal touch beliau sangat2 cantik! i suka transformasi kat bahagian mata .... saksikan later ok

mula kenal atau mula ketahui mengenai Chika ni melalui profile picture SALHA ZAIN... memang cantik make up chika, especially tang mata..
Ramai jugak make up artist kat malaysia ni tapi i tak rasa sibuk nak follow pun termasuk la sapa tu make up artist yg selalu make up kan Dato Siti... sebab tak rasa teruja sangat bila tgk outcome tu sebab Dato Siti tu pun memang dah ada features menarik...

Tapi bila dapat kenal Chika ni melalui facebook kan, i tak pernah jemu nak tgk hasil makeup beliau tau... memang superb & gorgeous!!! serius cantik .. i memang suka giler...insyallah bila i dah jadi diamond nanti i perlukan khidmat beliau..mesti cantik giler hasil nye kan... suka suka suka!!!!

ok little bit about Chika, Chika ni asal orang Melaka tapi sekarang menetap kat Shah Alam atau lebih tepat lagi beliau memang bz giler area KL... bukan artis je perlukan khidmat beliau siapa yg pernah nampak hasil sentuhan beliau ni mesti pasang niat la nak dapat personal touch from CHika...

Kalau ada pembaca blog i ni yg berminat nak gunakan khidmat Chika for wedding ke, dinner, red carpet, atau apa2 occasion pun bole la contact Chika as below:

Tel: 0196760153
Intagram: chikathedivas
FB:  www.facebook.com/chika.mendez

kalau u all tak percaya bole tengok a few photos personal touch by CHIKA!!!!



SALHA ZAIN

CHIKA WITH RAMLAH RAM

CHIKA & ROZITA CHE WAN

CHIKA WITH ANZALNA

CHIKA WITH DINA,,,MEMANG CANTIK MAKE UP NI


CHIKA MAKE UP FOR RONA SUTRA ...I PALING SUKA... TAK JEMU TENGOK HASIL NYE



CHIKA WITH ASMIDAR




Post a Comment

Translate

FAMOUS LINK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...