Saturday, 6 July 2013

MENGHAMPIRI KEJAYAAN ~ DI TOP LEADERS CIRCLE

Ingat lagi awal tahun 2013, January masa tu terkial2 tercari2 biz apa aku nak buat ni?  dah lama dah nak cuba ceburi biznes, memang tak pernah ada background biznes pun tapi last yr dah cuba buat online biz baju import from hong kong... tapi suam2 kuku je..semangat tu ada tapi teknik tak betul...tak de mentor, main hentam sendiri buat sudahnye deactivate... pulang modal je ...

so satu hari tu tengah malam browsed kat FB ternampak muka Salleha Roslan cantiknye dia ni kan... so masukla kat page dia... nampak collogen pulak sebab i memang minum collogen tapi masa tu dah stop sebab brand dulu tu terlalu manis... so tengah sembang2 pasal collogen ni Salleha buka la cerita peluang nak buat dgn collogen ni... memang dah minat dan tercari2 mcm pucuk dicita ulam mendatang la kan... so terus je order collogen dgn salleha..masa tu terus order 10 kotak... dah lama habis dah pun... lepas tu kitorang sembang2 kat fb then nampak dah biznes ni sebenarnye mmg menarik... tak nampak MLM pun..serius! 



NI SESI KEDUA BERJUMPA DGN SALLEHA... SEBAB MINAT PUNYA PASAL
TU YG ADA SESI KEDUA



semangat nak sampai ke tahap seterusnya selalu i rujuk sal...sebab kita kalau nak kembangkan biznes pun ada stragegy jugak... mcm mana dari segi modal & networking...semua dgn biznes ni je... ada mentor & rujuk mesti bole sampai ke tahap diorang juga... akhirnya dapat juga la merasa ke tahap seterusnye..walaupun belum bergelar diamond atleast dah berjaya naik tinggal sikit je lagi 
PENGIKTIRAFAN PERTAMA 






tinggal lagi beberap stage nak ke "diamond" mesti org ingat senang kan? yg senang tu skim cepat kaya senang kaya senang la terlokop nye...mcm biz i buat ni susah ada senang pun ada janji usaha jgn putus asa dan bulat hat... ikut apa mentor kita buat ...melalui online je ...

alhamdulilah 24.8.13, akan ambik award bersama2 rakan kongsi...
Post a Comment

Translate

FAMOUS LINK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...