Tuesday, 13 August 2013

KISAH RAYA 2013

Assalamualaikum & salam sejahtera semua pembaca blog Dyna... baru nak update kisah raya 2013.. tak tau nak start mana dulu sebab Alhamdulilah raya 2013 sangat2 berharga, meaningful dari sebelum2nya yg memang juga hebat..Alhamdulillah... berkat sabar & bersyukur seluruh keluarga merasa raya yg tenang & meriah ... ditambah lagi dengan Ramadhan yg penuh barakah.. harap moment ni akan terus dirasai di tahun2 akan datang

Ok Raya tahun ni my family all in GREEN!! hehehe ..why?? dont ask me ..we just pick any color :)
Adik taknak bergambar tula muka dia

encik husband saya :)


ni dia our big family!


Gambar bawah ni masa raya ke-2 kat rumah Tokcik (adik arwah atuk saya yg tersayang) previos year kitorang raya tak tau pun atokcik ni wira! pejuang kemerdekaan tanah melayu... ha tu yg encik hubby saya so excited raya kali ni kat sana habis semua gambar2 kejayaan tokcik dia ambik simpan...sampai naik bulu roma hubby bila dengar cerita tokcik yg sama2 berjuang dgn tokoh2 negara..hmmmm so i ni kira keturunan darah fighter jugak la ni ye?? ok la.. fighter tu ada sikit dalam diri tapi menangis kuat jugak..hahhaha


gambar candid!!! suka.... ha tokcik tu tengah cakap dengan siapa tu? 


Post a Comment

Translate

FAMOUS LINK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...