Friday, 13 September 2013

BB PLUS COLLAGEN TESTIMONI





SEJAK BILA KENAL BB PLUS COLLAGEN
Dah genap 8 bulan saya ber BB Plus Collagen, dan saya nak berkongsi lagi walaupun in earliest post i dah pernah cerita pasa BB Plus Collagen ni.. i started consumed BB Plus Collagen on January 2013 :)

Ok sebenarnya i seriously mencari collagen yang sesuai since June 2012... pernah cuba last year sekotak collagen tapi tak tahan sebab terlalu manis... dan membuatkan saya ada "discarged" (org perempuan maybe tau ni) so habis sekotak jenama A tu saya stop...semenjak tu saya cuba2 tengok2 kat market pharmacy other brand... tapi semua tak berani nak cuba takut manis...

KENAPA BERIYA I CARI COLLAGEN?
Sebelum tu, nak tau tak kenapa saya beriya2 nak consume Collagen? Nak putih? Nak gebu? no no no...tidak sama sekali..and actually when i was first decided to consume Collagen benda pertama yg saya fikirkan "i must preserve my skin before i reach 40" iye.. thats the main reason... sebab kita kerja, terdedah sepanjang hari dgn air-cond..stresss... buat report muka berkerut2... and without knowing Collogen dalam badan ni dah kurang sejak umur kita 25 tahun? ( ha tau tak ?? ) i memang tak peduli putih ke apa ke sebab i live in Malaysia, Asia ni cuaca dia memang u all pun tahu la... 

BB PLUS ~ REPAIR ~ REBUILD ~ RENEW YOUR SKIN

so i pun teruskan la minum dari January hinggalah sekarang and  dengan harapan nak REPAIR, REBUILD & RENEW Collagen dalam badan kita yg dah kurang since umur 25 tahun... so tak ada la i sibuk2 nak tengok kat cermin i putih ke, cantik ke, gebu ke, kann..sebab i nak prepare kan kulit bila dah 40an nanti..tak nak la look older than your age kan??? 



JENG JENG JENG... UPS TERPUTIH SUDAH

BAKAL PENGANTI FLAWLESS UNTUK HARI BAHAGIA

tapi bila dah lama2 kan i terpaksa terima kenyataan yg BB PLUS COLLAGEN ni memang bole memutihkan dan mencerahkan badan... so tanpa disedari iye lah betul2 memutihkan & mencerah kan ups!!! hahaha... nak tau macam mana i noticed... i letak gambar sebelah menyebelah before and after and ada jugak feedback dari kawan2 saudara mara..officematte... ada juga org kata my skincare yg buat kan i cerah.. hello dah tentu-tentu la skincare tu for facial not for body..but now i'm saying my whole body have a fair skin tone compared as before 2012

BENEFIT LAGI
bukan tu je...BB PLUS mengecilkan liang roma.. or your big pores... tumit kering bole jadi normal balik.... hitam bawah mata senang hilang (depends i have enough sleep or not) ... though i tau i bukan la cantik macam retis macam my darling Fazura tu kan.. tapi okla yg penting kita jaga pemberian Allah ni... siapa lagi nak jaga kalau bukan diri sendiri kan... 
nak share gambar2 sebelum and selepas minum BB PLUS COLLAGEN


Kalau ada yg nak cuba pack percubaan 
can whatsaap me :
010-202 3555



BBPLUS COLLAGEN YG SEIMBANG MEMANG BERKESAN 
2012 AWAL PERMULAAN BER BBPLUS

SELEPAS CONSISTENT 3 BULAN BER BBPLUS






Post a Comment

Translate

FAMOUS LINK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...