Sunday, 1 September 2013

SEKITAR MAJLIS PENGANUGERAHAN SM/SSM 2013 PADA 24/8/2013 DI MENARA PGRM K.LUMPUR



SEBAHAGIAN DARIPADA TOP LEADERS CIRCLE PADA HARI PENGANUGERAHAN SM/SSM AUG'13


Majlis Penganugerahan SM/SSM (SALES MANAGER & SENIOR SALES MANAGER) 2013, adalah majlis buat mereka yg berjaya mencapai sales from RM20k to RM60,000.





Boleh dikatakan ini adalah pencapaian level 2 daripada 5 stage sebelum kita bergelar DIAMOND.  So another 3 stages to go...yeaaa....dreams come true

I started this on Jan'2013.. masa mula2 jumpa business ni, dengan my leader, Salleha Roslan... hmm.. ramai yg tak sokong ... semua tak yakin...ye la mungkin diri sendiri yg "portray" keyakinan diri ni... mula2 dulu sedih nak tidur pun terbawa2 mcm mana eager nye nak join business ni...sebab 100% dah nampak apa biznes ni bole bagi kat diri sendiri & family tapi susah nye nak yakin kan orang lain..

Tapi sekarang alhamdulilah adik beradik, family & especially my hubby sangat sokong penglibatan dalam business ni... really it's help to stabilize cashflow & financial cuma sekarang kena lebih bijak to organize $$$ and investment..yup that's our future plan and not too late babe!!

U all pun kalau berminat jgn la segan silu nak tanya, sebab business ni tak ada paksaan pun..u want income RM1000 u decide... u want RM2million!! also it is up to you...tak de sesiapa pun paksa semua u all tentukan tapi kita ada mentor or a leader yg guide kita buat business ni... ikut apa yg disarankan & ikut apa yg mereka buat..ye la kalau ketua kita sendiri buat tak kan kita nak duk goyang kaki kan... itu namanye skim cepat kaya tu... say no to skim cepat kaya ye..no such thing...tak ada yg kaya without an effort ... kat bawah ni gambar2 sekitar majlis award tu... ingat walau ramai kat luar tu yg tak sokong anda tapi lihatlah lautan manusia yg berjaya pada majlis penganugerahan tu... mulakan langkah anda hari ini :)
OUR TLC TOP LADY'S CDM SALHA ZAIN


MY PRETTY MENTOR DDM SALLEH ROSLAN



WITH CDM SALHA ZAIN



WITH CDM LILY ... HER STORIES HER PASSIONATE TO CHOOSE THIS
BUSINESS REALLY INSPIRED ME..ALWAYS


PART OF TLC BUSINESS WOMEN U ALL

OUR PRETTY MELATI BERJAYA DIA ACHIEVE SALES MANAGER AND
ALMOST TO SENIOR SALES MANAGER FOR I THINK WITHIN 6 MONTHS









Post a Comment

Translate

FAMOUS LINK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...