Tuesday, 29 October 2013

JELAJAH SOHOBIZ TLC KE MELAKA BANDARAYA BERSEJARAH

Dulu kita tengok je orang buat, sekarang kita bimbing orang buat..alhamdulilah peluang tu datang dalam berbagai bentukkan..kita ni nak berjaya tapi banyak memilih dan banyak alasan ...cuba take initiative follow kami di TLC ni, memang tak rugi..sama je macam buat business yg lain.. 

Sekarang tengah mood berkobar-kobar nak sediakan sedikit input untuk jelajah SOHOBIZ bersama TOP LEADERS CIRCLE di Melaka Bandaraya Bersejarah..dapat peluang pulak tu jadi MC on the first class ni.. 

TLC is going global... memang pilihan yg tepat bila bersama TLC ni, sebab apa? sebab kita ni bila nak berbiznes mestilah ada mentor.. mentor macam mana? ofcouse la macam SALHA ZAIN, proven successful dan mampu membimbing rakan kongsi generate income 5-6 digits ..

SALHA ZAIN PENGASAS TOP LEADERS CIRCLE (TLC)


Kalau u all idamkan business dari rumah je pun boleh... tapi kena pandai teknik2 yg mudah je nak buat online business...buat kerja dari rumah? bestkan.. bila kita sendiri tentukan masa bila nak punch card.. kat mana2 pun boleh je buat business ni..






MULAKAN PERNIAGAAN YG LEBIH BIJAK AND HAVE STABLE 5-6 DIGITS INCOME

kalau ada yg berminat dan teringin sangat nak tau apa yg lain nye TLC dari yg lain, bole whatsapp Dyna for appointment and kalau ada yg duduk di melaka jom la luang kan masa on 7/11/13, 8.30pm..MASUK PERCUMA !!!

DYNA SALLEH
010-202 3555
Post a Comment

Translate

FAMOUS LINK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...