Monday, 7 October 2013

KOLAGEN YG SEIMBANG DAN LENGKAP ~ BBPLUS COLLAGEN



Ada banyak sebab mengapa saya memilih BBplus Collagen. Sebelum tu ingin saya katakan seperti dalam post yg sebelum ini, dan banyak kali saya tekankan, bila kita ingin mengamalkan pengambilan kolagen first of all tanya diri kita balik apa yg anda tahu tentang collagen? Dan mengapa anda mengambil supplement collagen? 

Semua orang teringin untuk memiliki kulit yang cantik, tak ada wanita pun atau lelaki yg tak mahu kulitnya tak cantik. Tapi impian untuk memiliki kulit yang cantik (atau saya lebih utamakan kulit yg kelihatan bersih) memerlukan pengorbanan yg besar. Halangan-halangan itu adalah seperti wang ringgit, masa, kesibukan gaya hidup zaman sekarang. Tapi kalau anda sedar yg kecantikan ini datangnya dari dalam ia menjadi mudah dengan adanya supplement kulit yang terbaik! mudah menyerap kedalam kulit dan amat berkesan maka sebab itulah saya memilih BBplus Collagen. 

BBplus adalah jalan penyelesaian untuk impian memiliki kulit yg halus, licin & menawan. Kalau orang tanya saya, mengapa saya mengambil BBplus collagen? Main factor saya adalah, untuk memulih, membina, & memperbaharui sel collogen semulajadi kita. Saya pentingkan bila saya menjangkau umur 40an nanti kulit saya tidaklah kering, kusam, sendi rawan masih dalam keadaan yg baik untuk mengurangkan bebanan terhadap sistem struktur badan especially dekat pinggul, sendi & lulut.

BBPLUS COLLAGEN MENGATASI MASALAH-MASALAH PENUAAN DALAMAN & PENUAAN LUARAN:- 

(A) PENUAAN DALAMAN 
-Melambatkan kedutan 
-Mengekalkan keanjalan pada bahagian tangan & leher 
-melambatkan kulit kendur sebelum usia 
-mengelakkan kulit kering (sebab tu kita selalu mengalami kegatalan kulit) 
-memberikan tone kulit yang sekata (macam saya sekarang, hasil yg sangat ke tara) 
-menstabilkan hormon bagi mengurangkan pigmentasi, kulit berminyak, jerawat 
-mengurangkan penyakit kulit seperti ruam, kulit kusam, alergy serta tone kulit yg tak serata

(B) PENUAAN LUARAN
-mengatasi masalah akibat pendedahan kulit kepada cahaya matahari yg bole membuat kulit kasar, timbul garis halus, kendur
-kulit lambat sembuh dari luka dan kehilangan kolagen
-menghindari kulit daripada menjadi bertompok-tompok akibat dari pendedahan matahari
-mengatasi kulit menjadi terlalu sensitif akibat pemakaian pemutihan kulit secara berlebihan, atau akibat tertedah kepada asap rokok

Ok diharap dengan sedikit info ni, dapat membantu u all sedar bertapa pentingnya BBplus Collagen ni. 
Kedutan tanda kekurangan collagen

kulit kering dan berkedut

jeragat, kedutan, kusam, tona kulit yg tak sekata

pigmentation, kulit kering, kedut, dan kusam

KOLOGEN SEIMBANG DENGAN BBPLUS COLLAGEN

proses penuaan akan menjadi cepat jika collagen tidak di pelihara



TESTIMONY SENDIRI SEPANJANG BILA HAMPIR SETAHUN BER BBPLUS COLLAGEN
CLICK LINK DIBAWAH UTK TESTIMONY BBPLUS COLLOGEN




BAGI YG BERMINAT UNTUK MENJADI BISNES PARTNER ATAU
NAK MENCUBA BBPLUS BOLE MESSAGE KE

010-202 3555
Post a Comment

Translate

FAMOUS LINK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...