Thursday, 24 October 2013

PRAUD TO BE TOP LEADERS CIRCLE!!!TOP LEADERS CIRCLE (TLC) IS ONE OF THE BEST GROUP IN MALAYSIA FOR 2013…
CONGRATULATIONS TLC!!!!!
Alhamdulillah syukur ke hadrat Allah SWT bertuah rasanya bertemu dengan TLC ibarat mimpi untuk menjadi business woman berjaya bermula di sini ....

CDM SALHA ZAIN FOUNDER TLC
Satu demi satu kejayaan yang TLC perolehi terutama oleh penaung TLC CDM Salha Zain membuatkan kami semua merasa sangat bangga berada di bawah bimbingan Salha Zain oleh TLC membuatkan kami sangat bangga berada di bawah TLC..
TLC berjaya mencuri perhatian media tempatan malahan luar negara bila yang terbaru Salha Zain membawa TLC ke New York melalui penampilan istimewa beliau dalam “Worthy Magazine” dari New York, Amerika Syarikat..


CLICK BELOW TO REVIEW WORTHY MAGAZINE FEATURING 
SALHA ZAIN
issuu.com/worthy/docs/a_worthy_hustle_?e=9677677/5360221


Antara special appearance TLC di media cetak & elektronik:-
  Berita Harian, 
The Star, 
New Straits Times, 
Kosmo 
rancangan Astro Awani, TV3, TV9, TV1, dan Bernama…
Penampilan Istimewa 8 keluaran berturut-turut di Majalah Hijabista
Tak cukup dengan itu saja TLC sekali lagi berjaya mendapat 2 pengiktirafan iaitu TLC telah dinobatkan gelaran “Ikon Sohonita Malaysia” oleh Dato’ Seri Shahrizat Abdul Jalil, Pengerusi Pembangunan Wanita dan Keluarga kerana kejayaan usahawa TLC menjadi inspirasi kepada semua rakyat Malaysia dan membantu usahawan-usahawan berniaga secara online..TLC juga telah dijemput untuk menjadi ahli panel pada forum-forum keusahawanan untuk para wanita dari seluruh negara anjuran Sohonita Malaysia..
Last but not least, bila satu demi satu pencapaian dia kecapi oleh TLC, pihak syarikat nampak potensi TLC di Malaysia sekaligus mengangkat nama syarikat ke tahap yang membanggakan.  Dengan itu TLC telah dipilih dan diberi penghormatan sebagai wakit salah satu kumpulan yg terbaik di Malaysia untuk memberi ucapan pada majlis yg gilang gemilang iaitu Diamond Night 22 June 2013
WE LOVE TLC!!!!!
dan disinilah segalanya bermula…
TRUE PEOPLE FROM DIFFERENCE BACKGROUND BUT TOGETHER WE ACHIEVE SAME GOLD!!!TLC 
DYNA SALLEH
010-202 3555

No comments:

Translate

FAMOUS LINK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...