Saturday, 26 October 2013

SEKALI LAGI TOP LADY DI TLC DIBERI PENGHARGAAN ~ CDM SALHA ZAIN

I'm sharing and feel honored to share with you our lady CDM SALHA ZAIN founder of TOP LEADERS CIRCLE in recent newsletter.

Since the newsletter distributed among the members only I will summarize and share with you the most important points from CDM SALHA ZAIN.

FOUNDER TLC CDM SALHA ZAIN


  • "Kadang-kadang, rezeki datang dalam bentuk peluang.  Alhamdulilah saya sangat bersyukur kerana telah mengambil peluang berniaga bersama Syarikat Hai-O Marketing, satu pilihat tepat yang mengubah kehidupan saya dan keluarga sebanyak 360darjah.  Tahun demi tahun satu demi satu impian saya tercapai"  • "Sebelum memulakan perniagaan, saya merupakan seorang surirumah sepenuh masa setelah meletakkan jawatan sebagai pengurus di sebuah bank antarabangsa di Malaysia.  Ketika itu saya berniat untuk membantu suami menambahkan pendapatan keluarga.  Syukur Alhamdulilah bermula dengan RM3,000 sebagai pendapatan bulan pertama, saya amat bersukur kerana tidak mungkin saya dapat menikmati pendapatan dan simpanan seperti apa yg saya kecapi hari ini sekiranya saya masih berkerja makan gaji."

  • "Melalui perniagaan ini, seawal bulan ketiga, saya berjaya membeli kereta pertama, Toyota Vios dan seterusnya kereta idaman, BMW 3 Series. Selain itu peluang melancong ke luar negara amatlah sinonim dengan Hai-O Marketing.  Pada tahun 2010 buat kali pertamanya saya melayakkan diri ke Switzerland bersama rakan kongsi dan seterusnya membawa lebih ramai rakan kongsi ke Australia, Hong Kong, Holland, & Belgium, Londan & Paris, Vietnam dan Guangzhou.  Pendek kata, perniagaan ini telah membawa saya memjejakkan kaki ke tempat-tempat yg saya impikan sejak kecil lagi."

  • "Sebenarnya dalam bisnes ini benar-benar membantu saya mencapai banyak impian saya selama ini.  Antaranya adalah menghadiahkan ibu bapa saya pakej menunaikan ibadah haji yg diidami mereka serta sebuah rumah semi-D. Syukur juga, impian saya untuk membawa anak-anak melancong ke Gold Coast Australia juga tercapai."

  • "Dengan platform perniagaan ini juga, saya bersama rakan kongsi telah dijemput oleh pihak media untuk berkongsi pengalaman dan kisah hidup dala rancangan Hujah TV9, akhbar Kosmo, majalah Hijabista dan Worthy Magazine, sebuah online magazine dari New York.  Selain itu, saya telah dinobatkan sebagai IKON SOHONISTA Malaysia dan dijemput untuk menjadi ahli panel dalam forum-forum keusahawanan untuk para wanita dari seluruh negara.


VIDEO TEMURAMAH SALHA ZAIN DI HUJAH TV9


  • "Akhir kata dengan syarikat yg kukuh, produk yg berkuality, pelan pemasaran yg mudah, adil dan saksama serta mentor, ilmu dan strategi yg berkesan, tiada sebab mengapa kita tidak boleh berjaya.  Melalui bisnes ini, semuanya boleh dicapai sekiranya anda mempunyai impian yang kuat, minda yg cekal dan tindakan yg berterusan."


FEELING EXCITED? 
TO KNOW MORE ABOUT THIS OPPOTUNITY?
COME LETS JOIN US
LET US GUIDE YOU HOW TO HAVE AN INSPIRED BUSINESS
DYNA SALLEH 010-202 3555

No comments:

Translate

FAMOUS LINK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...