Thursday, 21 November 2013

NANTIKAN TESTIMONY MY BFF @ PARTNER MEMAKAI PREMIUM BEAUTIFUL

Si cantik molek MEL, bakal begelar ibu setelah sekian lama menanti…. si gojes ni dari 53kg berat badan naik ke 67kg bulan lepas… alhamdulilah dia ni tak kena morning sickness yg teruk, habis semua makanan senang je dibedal..hhehehehe… memang dah macam doraemon kitorang panggil kat ofis… tapi dia tak kisah pun…sebab tak sabar nak jadi testimony premium beautiful !!!! nak saksikan sendiri macam mana premium beautiful dapat mengembalikan bentuk badan asal dia… tambah lagi first time mengandung ni dia teringin sangat nak breastfeed baby nanti…so premium beautiful long bra very helpful utk memproses susu badan….

Mel si gojes mmg cutting artis sebelum pregnant 53kg…sekarang 67kg… huhu… memang ngerikan..
tapi dia tak risau sebab dia yakin ada premium beautiful


tak sabar nak tunggu selepas dia bersalin, Insya ALlah sekiranya berjalan dgn lancar Mel akan bersalin awal December nanti…. Insya ALlah mudah2an semuanya berjalan dengan lancar.


gambar kiri tu sebelum pregnant..gambar kanan ni dalam 7 bulan 


Nanti kan cerita sebenar ni nanti ye!! saksikan betul ke PREMIUM BEAUTIFUL dapat membantu Mel mendapatkan berat badan & bentuk badannya yg gojes dulu…dan betul ke PREMIUM BEAUTIFUL dapat melancarkan susu badan??? tunggu !!!!



Premium Beautiful!  Ramai ibu2 dlm pantang kata d best corset sbb:
  • Keluarkn angin dlm badan
  • Kecutkan rahim
  • Tarik & rapatkn semula tulang pinggul
  • Menyengkak rahim
  • Keluarkn darah nifas yg beku & berketul2
  • Sihatakn rahim
  • Hangatkan badan
  • Merawat luka dlm & luar rahim
  • Banyakkan susu badan
  • Bentuk semula posture badan


DYNA -010-202 3555
MELATI - 012 652 0032
Post a Comment

Translate

FAMOUS LINK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...