Saturday, 21 December 2013

A BLESS 2013!! AND BEST OF LUCK IN 2014

Last caption for 2013
Assalamualaikum & Good day everyone!!!… wow diam tak diam it is almost end of 2013!! how do you feel? for me i have a GREAT 2013!! with vital & challenging beginning of 2013 without knowing u are almost end it!! ya!!! i did it!!! first step always difficult tapi kalau kita push the limits and out from your comfort zone..yes this is it!! a satisfaction that u will never know!!

it is a good start but not end yet… i believe me and my team will have a tremendous 2014 on going…with the plan and strategy ya sure we will go with it…victory!!! insya allah may Allah always bless us… 

dengan kesibukan kerja coz in the office we will going to go live with SAP system in March 2014, but Itu semua bukan halangan untuk i bahagi masa dgn berbusiness… how come i stop this? this is business yg menguntungkan semua pihak rugila if we do it half way… orang2 tua selalu cakap berakit rakit ke hulu berenang-renang ke tepian bersakit sakit dahulu bersenang-senang kemudian..yes!!! this is what we do for the first 3 yrs and 1 yr done another 1-2 yrs insya allah we will prove that this is not a nonsense business you all!!… hahaha a lot of exclamation mark i gunakan.. coz right now i feel so excited and so ambitious and so determination that all this will come so true!!..




2013 is not easy for me and my family and also at work…. but i did it… we did it… ubatnya ialah BE POSITIF! not angan2 mat jenin or hot hot chicken shit but for real!!! set your goal… and walk through it… insya allah mesti peroleh kejayaan… dari segi kerja yes we expand our self development … as a mother & wife alhamdulilah we are really happy now and lebih bersyukur and we BELIEVED in Allah setiap apa yg berlaku semua ada hikmah..and kami mengambil segala yg Allah berikan sebagai landasan utk menjadi seorg insan yg lebih baik dan mulia disisiNya…thank you Allah for a big bang to us! we never regret malahan we bersyukur sangat…kami mengambilnya sebagai pemangkin to become a better person in family..amin amin amin…
tak terucap Alhamdulilah atas ujian2 yg kami terima… GREAT ALLAH…ALLAH ALMIGHTY !!! barang sesiapa yg menerima ujianNya bertabah & berdoa..insyallah DIA maha pengampun & mengasihani…

nak cerita sikit dgn business yg i jalankan ni… beginning of this year bermacam2 dugaan la saya dapat… tapi i banyak berdoa disamping positif support from family & friends alhamdulilah..kesungguhan saya dalam business ni dirasai oleh orang lain yg akhirnya turut serta menyertai perniagaan ni..insyallah kalau bulat hati berbekalkan modal diri yg tinggi.. pasti akan berjaya… no such thing business ni menipu atau memperdayakan org..anda tunding jari ke atas perniagaan ni tapi sebenarnya saya lebih tau kenapa orang itu gagal… dah ramai yg berjaya kenapa kita masih lagi nak memperlekehkan business ni…kalau anda tak percaya dan ingin menjadi penonton kejayaan kami..silakan… andai kata suatu hari nanti hati anda baru terbuka kami di TLC akan tetap bantu anda ..tapi rugikan kenapa nak tengok kejayaan org lain baru nak buat? rugi masa rugi tenaga…takpe la…belum dapat hidayah agak nye kan..



Last but not least… product yg berjaya dan terhangat tahun ni dan tahun2 akan dating..yg banyak memberi manafaat kepada pengguna adalah:

1) BVSM ~ biovelocity sleep mate, kebanyakkan pesakit stroke & sakit pinggang  
banyak membeli BVSM tahun ni

2) PREMIUM BEAUTIFU ~ korset superbrand ni jangan cakap la…70% utk kesihatan & 30% untuk kecantikan memang permintaan setiap bulan ada..walaupun org kata mahal kan



3) MARINE ESSENCE PRODUCT RANGE ~ sabun ketiak yg phenomenon permintaan melebihi pengeluaran..ramai dropship saya menjana pendapatan dari rumah dengan product ni…tak cukup dgn sabun ketiak yg akan mula ada pada tahun depan BODY WASH & HAIR SHAMPOo pun menjadi permintaan yg tinggi!! ingredients dia yg lain dari shampoo yg ada di market membuatkan product ini sangat laris



 




4) GARAM BULUH ~ untuk masakan dan minuman kesihatan walaupun baunya yg agak keterlaluan tapi khasiatnya tak bole disangkal… testimony memang banyak bole tanya sendiri siapa yg pernah menggunakan product ni






5) KOPI MINERAL ~ nama pun kopi mineral yg diperkayakan dgn sumber mineral dari garam buluh..ya allah tak tau dah nak cakap kebaikan dia macam mana…


6) BBPLUS COLLAGEN ~ yg ni memang dah ada pelanggan tetap..sebab memang berkesan… especially it works on me..i love BBPlus Collagen…kulit tak berminyak…liang pori mengecil..kulit cerah jangan cakap la..tapi yg lebih penting process penuaan dapat di kawal ..


kalau yg baca ni tak percaya dgn kebaikan semua product dia atas…cuba tahun depan tanya saya lagi..adakah saya masih menjual product ini atau tidak..jika u all visit lagi my blog tengok saya still dgn product ni maka SAHIH la business & product ni BAGUSSSSS….

wassalam…..
DYNA SALLEH 010-202 3555


SELAMAT MENYAMBUT TAHUN 2014 
SEMOGA DIRI ANDA SEMAKIN MAJU TANPA MENGABAIKAN PERKARA WAJIB
INSYA ALLAH!!!


Post a Comment

Translate

FAMOUS LINK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...