Friday, 3 January 2014

BVSM Bio Velocoty Sleep Mate @ Tilam Kuat untuk pesakit Jantung dan Kencing Manis

Nak share testimoni BVSM Bio Velocoty Sleep Mate @ Tilam Kuat untuk pesakit Jantung dan Kencing Manis

Ni kisah benar dari sahabat kami sendiri Tg Farhana namanya di mana ayah beliau merupakan salah seorang pesakit jantung dan penghidap kencing manis yang mengalami kesukaran untuk aktif bergerak melakukan tugasan harian. Bila badan tak sihat dan kurang bermaya, nak beribadah pun akan rasa kurang sempurna kerana pergerakan kita terbatas dan badan kerap pening dan kebas-kebas. Alhamdulillah setelah 3 bulan menggunakan BVSM hanya baring je atas BVSM @ Tilam kuat, ayah Kuna dah mula menunjukkan perubahan positif.


Kata orang berat mata memandang berat lagi bahu yg memikul…dapat ringankan sakit ayahnya pun dah cukup berasa lega & gembira..

In shaa Allah setiap penyakit ada ubat nye kecuali mati.
Jika anda rasa BVSM untuk kesihatan ni mahal harganya, cuba la sakit dulu...
Bila sakit baru kita boleh menilai betapa besar nye nikmat kesihatan yang Allah amanahkan pada kita untuk menjaganye sebaik mungkin.

Untuk Harga BVSM dan maklumat lanjut mengenai Tilam kuat ni boleh hubungi Dyna 
atau agent2 active & sah kami di bawah:-

DYNA 010-202 3555 (MELAKA/JOHOR)

MELATI - 012 652 0032 (NEGERI SEMBILAN/MELAKA)

MAZLINA - 017 384 7285 (PUTRAJAYA/SELANGOR)

MOHD HAS - 012-389 0260 (KUALA LUMPUR/SABAH)

Post a Comment

Translate

FAMOUS LINK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...