Wednesday, 15 January 2014

CORAT CORET SEMINAR YG MEMBAKAR SEMANGAT ~ SEMINAR DSM 2014

Alhamdulilah, dapat jugak peluang update blog ni..bukan sengaja tinggalkan, tapi ada tugas lain bersama rakan kongsi…

Ok… seminar DSM 2014… Alhamdulilah tak sangka genap setahun dalam business ni akhirnya menjejakkan kaki ke seminar DIAMOND SALES MANAGER !!!! Macam tak percaya tapi inilah kenyataan nye bila kita terus buat sebab dah yakin dengan product and business..pulak tu ada bernaung dibawah group yang hebat! TOP LEADERS CIRCLE!! memang la anda pasti berjaya…

Next step DOUBLE DIAMOND MANAGER!!! adoi ketak jugak la lutut ni tapi memang best… alhadulilah apa yg dihajatkan apa yg diniatkan perlahan lahan menjadi kenyataan… rakan kongsi jom sama2 ikut apa yg kami buat…. u all mesti berjaya macam kami juga… GO GO GO TLC!!!










Post a Comment

Translate

FAMOUS LINK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...