Saturday, 8 February 2014

Betul ke Premium Beautiful tipu?

Ladies… don't worry Premium Beautiful memang tak pernah menipu… haaa jangan tipu diri sendiri kan.. yang tak bole kekal cantik, tak boleh kekal slim, tak bole kekal sihat tu pasal…salah size kot… tak pakai 8 jam sehari kot… tak disiplin kot… sebab kalau betul2 pakai..memang akan terpaksa jadi macam ni… ni latest my friend yang last time i share "tunggu kemunculan dia selepas bersalin"  ha ni la dia MELATI… baru je habis maternity leave Feb14…dari 72kg become 55kg… sebelum mengandung berat dia 52kg.. haa lagi 3kg je nak dapatkan berat badan dia balik…. and sory ye… my picture semua true testimony no photo edit… no no no… i dont like cheating :)

CLICK SINI NAK TENGOK MELATI SEBELUM BERSALIN


Gambar terbaru February 2014


Yang ni pulak… my darling Salleha Roslan, tiga orang anak..tapi maintain cun lebih dari dia dizaman anak dara… sabar je lah… tapi memang proven la Premium Beautiful & BBplus Collagen yang jadikan kitorang macam ni..sebab tu kitorang falling in love habis dengan business ni…sebab testimony sendiri dah rasa memang superb la product ni..memang ikhlas nak share pada semua kalau yg sudi


Gambar terbaru January 2014
Ha yang ni pulak it's me la… memang i tak berisi tapi berisi kat tempat-tempat yg tak sepatutnya la..kat perut, dah macam muffin top kalau sebelum ni… ALHAMDULILLAH…kami bertiga memang bersyukur sangat dan insya allah akan meneruskan dengan premium beautiful ni…sekarang dah ada premium beautiful elegant tau… hmm lagilah slim i you …. kami akan terus membantuk and sharing utk all ladies kat luar sana yg teringin pakai premium beautiful…. tentu anda menyesal tak pakai PB ni dari awal…. yang berminat buat business ni pun bole contact Dyna …sebab sambil kita berbusiness sebenarnya kita bantu orang lain jugak utk mendapatkan berat badan yg ideal kan….

DYNA 010-202 3555

Post a Comment

Translate

FAMOUS LINK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...