Monday, 26 May 2014

HBO ROADSHOW 2014 ~ 17/5/2014 @ KOTA BHARU KELANTAN



TOP LEADERS CIRCLE 
PANTAI TIMUR

Anak-anak muda tiba2 berkembang kumpulan mereka di pantai timur
seperti cendawan tumbuh selepas hujan
ada yg tak dapat hadir pada hari tu kalau 
tak penuh dah frame gambar ni

So apa tunggu lagi u all… dah terbukti..student pun mampu buat sampai menjadi-jadi
Berminat nak mengetahui macam mana mereka MENJADI 
Boleh hubungi nama-nama di bawah untuk sertai team kami
bermula dari sekarang untuk menjana pendapatan bagi kesenangan
akan datang..
jangan risau, semuanya akan diberi tunjuk ajar !

CIK YAYA
019-904 5851

CIK JIHA
014-526 3324

CIK NANA
014-840 3253

CIK SHIMA
019-495 4350

STUDENT SANGAT DIALU-ALUKAN 
MODAL IKUT KEMAMPUAN

Bersama CDM Kak Hamisah yg sangat memberi semangat dan buka minda
anak-anak muda 

Nana kena follow CDM kita!

Sebahagian peserta TLC Kelantan


Miss Jihah with our mentor 

LET'S DO IT TOGETHER YAYA, JIHAH & NANA
TOGETHER WE ACHIEVE MORE!!!!


TOP LEADERS CIRCLE
DYNA SALLEH
010-202 3555



Post a Comment

Translate

FAMOUS LINK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...