Saturday, 5 July 2014

FREE TRIP TO AUSTRIA & HUNGARY

"mereka yang berakal melihat cabaran dan halangan utk berjaya dengan bijaksana, sebab meraka tahu itu adalah lumrah dan fitrah…

untuk berjaya mesti kena tempoh halangan dan cabara, yg berakal mereka tidak lari dari halangan dan rintangan…tapi mereka bijak mengurus rintangan dan halangan…

orang yg berjaya berakal… mereka tidak fokus kepada halangan dan rintangan sepanjang kejayaan mereka..tapi orang yang berjaya meraka focus pada kemanisan yang mereka akan dapat bila berada di puncak kejayaan…"

…petikan kata-kata CDM senior  yang sangat terkesan  bila dia berbicara ttg buka minda


Siapa yang tak nak bercuti-cuti ke Europe kan? memang tak terjangkau kat fikiran dapat jejak kaki ke Europe, termasuk lah Dyna sendiri… gila ke kan? mahal babe… TAPIIIIIII… dengan berganding bahu buat business ni sampai menjadi tak mustahil langsung, bayangkan trip anggaran RM10k ditaja?? 

Semua orang ada peluang untuk mendapatkan free trip mereka, bagaimana dan bila semuanya atas usaha kita… tindakan demi tindakan selari dengan masa antara faktor seseorang itu berjaya mencapai free VVIP trip dari company… melalui pengalaman kita dengar kita rujuk kita bertindak selagi wisel penamat belum ditiup sasarkan target kita nak dapat FREE TRIP ni... 

Never ever in my life wishes to be in Austria or Hungary but if this the opportunity for us to be there why not fight for it!!

SEBAHAGIAN DARIPADA AMAZING SCENERY DI AUSTRIA 
YANG HARUS KITA 
JEJAKI 

SALZBURG AUSTRIA

IMAGINE BUAT UNGUN API DUDUK KAT LUAR MINUM HOT CHOC DENGA PASANGAN?
AMACAM FEELING FROZEN TAK?

the oldest salt mines in the world | Austria. Hallstatt is a small
village in Upper Austria situated on the shores of Lake Hallst├Ątter 
 

BERGAMBAR SAKAN LA KAT SETIAP SUDUT TEMPAT NI


Green Lake, Tragoess, Austria


Silken Hotel Juan de Austria
NI BARU LOBBY.. BILIK?? PENGSAN

Tu belum lagi ke shopping mall atau open market … bab makan lagi? banyak pengalaman manis yang kita patut reward untuk diri kita...memang Dyna sendiri tak tergambar lah… sponsored trip ofcoz menarik and banyak surprised.. 
selain dari tu… Free trip ni untuk port folio business kita juga, bagi semangat kat rakan kongsi yang lain semoga satu hari mereka dapat jejak kaki sama ke Europe dah benua lain… 

JOM START MERANCANG FREE TRIP 
BILA LAGI NAK MULA KALAU BUKAN SEKARANG


MUST HAVE ATTIRE TO EUROPE
BURBERRY MY FAVORITE
DYNA SALLEH
010-202 3555



Post a Comment

Translate

FAMOUS LINK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...