Wednesday, 27 August 2014

CORSET DAMAGE YOUR INTERNAL ORGAN?


PREMIUM BEAUTIFUL CORSET TAK AKAN MENGECUT ATAU MENGECILKAN TULANG RUSUK
SEHINGGA BOLE MEROSAKKAN ORGAN DALAMAN

Assalamualaikum.. hai semua.. iye post pasal Premium Beautiful lagi..
habiskan baca tau..sebab ada info yang tak sama dengan yang 
u all dah baca kat blog/website lain..

Ramai yang sangka bila pakai premium Beautiful corset ni akan rosakkan organ dalaman kita sebab kita pakai cerut sampai nak nampak macam pinggang kerengga…
salah!!! premium beautiful ni lagi menitik berat kan kesihatan tau, 70% untuk kesihatan dan selebihnya untuk penampilan yang lebih cantik


maksud saya, bila kita pakai premium beautiful memang tak la , memang salah tulang rusuk kita tak kan kena "grip" sampai jadi macam gambar kat atas tu.. kalau pakai dari kecil mungkin la jadi cam tu sebab masih muda kan tapi, tak perlu la pakai dari kecil kecuali memang orang tu nak cipta rekod kecikkan tulang rusuk…

GAYA CORSET ZAMAN KOLONIAL ..ZAMAN DULU-DULU
YANG NAMPAK PUN MEMANG SAKIT LA SI PEMAKAI



Kalau iye pun idamkan body langsing macam biola tapi "fake" kan, dan menyakitkan buat apa… macam gambar diatas ni, pinggang kecil punggung besar, agak2 lawa ke… terseksa adalah, PREMIUM BEAUTIFUL tak akan menyakitkan si pemakai, malah PB ni akan protect badan kita dan kemaskan badan kita, alihkan lemak ke tempat yang sepatutnya, 
Premium beautiful tak kecilkan tulang rusuk ye..

Cuba tengok gambar kat bawah ni, nampak macam normal kan? tak ada nampak kena cerut je badan tu?


Nampak normal kan? macam kita pakai pakaian dalam.. u all pakai bra cerut ke? pakai panties cerut ke?
tak kan? macam tu la kalau pakai PREMIUM BEAUTIFUL… sama macam pakai pakaian dalam biasa tapi PB ni lagi bagus la kalau nak body shape macam kita anak dara dulu2..lagi montok gebu sebab
kita alihkan masukkan lemak2 belakang badan ke dalam cup bra…yang kat lengan pun boleh kecilkan dengan Premium Beautiful sebab PB ni kan ada infrared yang menggetarkan molekul-molekul air dalam badan ..bila dah getar satu badan agak2 slim tak? mesti la cantik 

So jangan risaula akan sakit ke atau rosakkan organ dalaman ke..sebab
selesa habis dengan premium beautiful..iye kak sama macam pakai pakaian dalam kita yang biasa tu tapi lebih advance…

So kat sini Dyna nak cakap, pakai premium beautiful selesa, body cantik, body sihat, jimat!!! sebab apa jimat sebab ada 2 perkara… 

(1) PREMIUM BEAUTIFUL NI BELI SATU JE SEUMUR HIDUP KALAU 
PANDAI JAGA

(2) NAK PAKAI FREE PUN BOLEH..TAPI KENA PM DYNA 
AT 010-202 3555
UNTUK DYNA AJAR MACAM MANA DAPAT PAKAI FREE OKIE?


NAK DYNA DATANG FITTING ATAU UKUR BOLEH JE,SEKITAR MELAKA
BOLEH MESSAGE 010-202 3555 FOR APPOINMENT OK?

LOVE PREMIUM BEAUTIFUL


Post a Comment

Translate

FAMOUS LINK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...