Sunday, 23 November 2014

TEAM! TOGETHER EVERYONE ACHIEVE MORE

www.suhaidacheyahya.blogspot.com

Hai Salam semua…
today dyna nak share part 2 of my TEAM
kalau hari tu dyna share pasal MEL our top leader bahagian selatan
today nak share lagi sorang top leader bahagian pantai timur


Yaya ni bermula masa tu dia bergelar student lagi, dengan pembelian set
premium beautiful, lama kelamaan dia jatuh cinta dengan TLC
Yaya mula dengan modal kecil je jual sabun marine essence 
kecil kecilan, maklumlah student kan, tapi semangat dia tu yang suka 
nak belajar dan nak dapat apa yg dyna dan rakan2 lain dapat
after graduate Yaya terus focus 100% pada business ni, 
the battle begin when you have to go beyond yourself
fresh graduate pengalaman berapa la sangat kan
tapi Yaya tak putus asa dia penuh kan activity penuhi kelas 
2 minggu sekali… from there she keep improving nampak lebih jelas
matlamat dan impian lebih mudah… 




Yaya punyai rangkaian network kebanyakan di tempat kelahirannya Kelantan  dan Terengganu, begitu juga dah masuk ke negeri Pahang…bahagian Selangor juga dah start "membiak"

percayalah kalau kita terus buat apa yg disarankan oleh mentor2
tak mustahil kita memang bole berkembang…bukan tu saja, TEAM spirit yaya juga kuat, she always remember that 

ALONE SHE CAN SO SO LITTLE, 
BUT IF SHE DO IT TOGETHER WITH THE TEAM SHE CAN DO MORE THAN THAT

and konsep ni kita terapkan dalam setiap rakan kongsi
kita tak akan kemana kalau bergerak seorang.

Fikirkanlah, kita yang ada kerja ada gaji tak kan tak mampu 
setanding Yaya… nak tau macam mana yaya berjaya ke tahap ini?







#PBEXPERT KELANTAN/TERENGGANU

YAYA 
019-904 5851



Post a Comment

Translate

FAMOUS LINK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...