Saturday, 1 November 2014

TSUNAMI PREMIUM BEAUTIFUL!!!….SO WHAT????


Subhanallah, memang betul, bertubi-tubi bertalu-talu 
usahawan-usahawan premium beautiful restock 
untuk penuhi pasaran permintaan premium beautiful corset yg dah hampir
20 tahun di pasaran ni!!!

Tak peracaya?? Nah tengok ni, gambar baru ambik 
dalam masa seminggu je ni


Dengan ilmu dan kerjasama kumpulan, serta plan perniagaan yg teratur..kami bergabung idea dan tenaga untuk mengembangkan business Premium Beautiful ni ke seluruh Malaysia. Malahan permintaan terhadap Premium Beautiful makin mendapat tempat dari mereka yang berada di luar negara termasuk di UK, USA, Australia dan Arab Saudi. 











`
Sebaik sahaja stock sampai ketangan terus separuh dah ada empunya…bagaimana?
kami ada formula utk product terlajak laris ni..

Betul, stock tak sempat simpan dalam almari atau bawah katil..

Sebenarnya Premium Beautiful tak mahal cuma harga pb corset ni je yang tinggi dan mendapat pengiktirafan SUPERBRAND bila quality tinggi dah tentulah harga pun tinggi. Tapi, dalam tinggi-tinggi harga premium beautiful ni pun, permintaan terhadap pakaian dalam kesihatan NO 1 ni tetap mendapat sambutan hangat yang tak pernah putus sepanjang 20 tahun berada di pasaran.

Dan tak sampai sebulan, lepas 10 set Premium Beautiful yang ada di tangan Premium Beautiful Expert SSM Norarni Yusinda, boleh pulak Arni punch another sets for clients yang beli premium beautiful secara TUNAI!

Alhamdulillah dengan ilmu dan kerjasama yang kami terapkan di TOP LEADERS CIRCLE, kami akan bergabung tenaga dan bekerjasama untuk pastikan usahawan kami di guide bnerterusan sehingga mereka expert dan boleh bertindak makin laju ke depan.

Formula nak berjaya dalam busines Premium Beautiful ni tak de lain, hanya perlu amalkan ILMU, BERTINDAK dan always RUJUK usahawan terdahulu yang dah terbukti berjaya.

Di Top Leaders Circle kami sediakan ilmu teori dan ilmu praktikal secara percuma. Bila anda berikan komitment tinggi pada kami, in shaa Allah sepenuh tenaga juga kami akan bekerjasama untuk anda. Business akan jadi lebih mudah dan lancar bila masing-masing mainkan tanggungjawab dan lakukan peranan masing-masing. Ni keistimewaan paling special yang ada dalam Team Premium Beautiful Expert di Top Leaders Circle.

Di TLC anda akan di beri tunjuk ajar dan di latih hingga anda sendiri yang ketagih untuk lakukan business ni sepenuh hati. 
Customer puas kita happy!!!




Jom sembang bagaimana kami atasi 10 set dalam sekelip mata 

Premium Beautiful Top Agent Malaysia
DYNA SALLEH
010-202 3555

Post a Comment

Translate

FAMOUS LINK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...