Sunday, 16 November 2014

WAIST NIPPER CORSET FOR WAIST TRAINING?

Waist nipper is being used for waist training for body modification or to have a curvy look body 

waist nipper @man
"A training corset is generally a corset used in body modification. A training corset may be used for orthopedic reasons (such as to correct a crooked spine) or for cosmetic reasons (to achieve a smaller waistline, commonly called waist training or in more extreme cases tight lacing.)
In addition, the term "training corset" may simply refer to a corset which is used to acclimate the body prior to wearing a full corset as an everydayundergarment, or to any corset worn by somebody undertaking training (achieving a desired body shape).
Corsets may be worn for orthopedic reasons, such as correcting a crooked spine or straightening the back and shoulders."

*********************************************************************

OK that is a few definition of waist nipper or waist corset.  And normally not only in Malaysia but also happen in other country pakai waist nipper corset ni not a new thing dalam kaedah mendapatkan bentuk badan menarik.  sebagai contoh siapa tak kenal Kim Kardashian kan, dah agak dah memang mat salleh terpaksa pakai corset jugak walaupun keluar masuk gym part pinggang tu memang diorang tak akan dapat bentuk "hour glass" kalau tak pakai waist nipper corset ni.



Waist nipper ni memang la agak mahal sikit tapi berbaloi, sebab u all ke gym pun berbayar jugak tapi belum puas tengok shape kat pinggang, sekali je spend untuk waist nipper ni ALAH MEMBELI MENANG MEMAKAI kan :) 
Sedap tau pakai waist nipper ni, selesa sangat, lenguh kat pinggang tu sure hilang and bole di bawa tidur. 


#premium beautiful waist nipper 

waist nipper @woman

FOR MORE INFO CONTACT 
DYNA SALLEH
010-202 3555



Post a Comment

Translate

FAMOUS LINK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...