Wednesday, 31 December 2014

Why networking business?

Mana-mana business yg kita nampak membuat keuntungan yg besar dan longterm profit adalah semuanya dari rangkaian perniagaan yg mempunyai agent yg ramai, yg mempunyai rangkaian yg besar atau franchise, sedangkan berniaga burger pun kalau nak untung yang berlipat ganda kenalah buka banyak cawangan betul tak? 
Macam tu lah bisnes yg i buat bersama2 TLC ni ialah networking business. Bila kita cakap berniaga mana ada yg berniaga tak nak untung besar kan? So kalau nak untung besar kena tau caranya kena ada mentor dan system yg baik barulah success.
It's a first day of 2015 and still not to late to join us in TLC.  Jom berubah bertindak. Kalau bole taknak la ada lagi yg baca post macam ni di tahun 2020 tapi masih ditakuk lama.
Xoxo dyna salleh
Post a Comment

Translate

FAMOUS LINK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...