Saturday, 21 February 2015

SOTO MY BONDA, THE BEST IN THE WORLD

SOTO NASI IMPIT

Memang tak sah kalau dlm sebulan we all tak buat soto dengan mak.
memang pantang kalau dengar semua berebut balik rumah mak
hehhee…. biasalah bila balik kampung kitorang memang suka la mereka
menu-menu air tangan mak, memang sedan walaupun kalau mask
daging masak kicap.
Nampak? kesiankan sebab dah jelak la makan luar 
memang tak sama makan dengan mak n adik beradik lain..
Soto ni memang i admit terbaik dari ladang..hahahha
bukan apa, if i makan soto kat tempat lain 
i akan jadi judge tau, especialy nak tau soto yg sedap ke tak
sup dia and sambal hitam tu mestilah marvelous!!!
so kalau sup n sambal kicap tu tak sedap memang habis semua rasa!

Ni lah mak saya, tengah petik cili api belakang rumah sedap
tu sedap sambal kicap tu..

Macam mana lah tak sedap u all, cili api kicap tu memang kena pakai cili api kampung
kalau pakai cili api akar ke atau apa2 cili apa memang tak akan sama
even bau dia pun i is bole tau sambal tu sedap ke tidak… haa serius, tak caya?

SAMBAL KICAP CILI API

Tengah update blog ni pun terliur u all, bayangkan kalau u all bole bau and rasa…heheheh nasib mak pakai PB so bedal je nak hilangkan rasa teringin tu…

slurrpppppppppp…….Alhamdulillah 



Post a Comment

Translate

FAMOUS LINK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...