Tuesday, 28 April 2015

TLC RED CARPET 2015






Aduhh dah lama tak update…. hehe…busy!!! i love what i am doing now…i love my lifeee….rindu pun ada jugak nak update..haaa bila dah lama tak update ni macam-macam nak diletakkan, gambar tu banyak nak kena upload..huhu… 

Memang dari January - April TLC sibuk dengan event/acara bersama SAHAJIDAH Haio.. tu yang tak menang tangan … priority is important… so set high and low priority ..Alhamdulillah now dah bole sambung update balik…

ok nak share with you all….. ALhamdulillah and we are so proud to be part of this family when we have elected 3 years in a row to become a speaker of the night …WOWWW TAK!!!! yesss big wowww….. bukan calang2 peluang ni…. 

To the lovely readers… i rasa gambar dapat menggambarkan betapa grand and happening nye di diamond night 2015 hair tu… paling dyna terasa ialah, tahun lepas rakan kongsi tak dapat hadir same, but this year alhamdullilah they manage to come ,WHY? because they want it we want this!!!!!!!!

enjoy viewing…. nak join dyna and the team for next year event… bole je…. whatap me at 010-202 3555 
























Post a Comment

Translate

FAMOUS LINK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...