Saturday, 17 October 2015

JAUH BERJALAN LUAS PEMANDANGAN BANYAK PENGALAMAN ~ VIETNAM, HO CHI MINH CITY 2015

banyak lagi gambar yang tak sempat di upload ke blog dyna..
masa ambik gambar bukan main sakan lagi 
tapi bila nak transfer kan dalam blog adoi berpeluh jugak lah
kena ada strong wifi baru cepat 
itu pun ada lagi yang tak letak kat blog ni
kalau nak tengok macam-macam gambar ada di FB dyna under photo album atau cuba click link di bawah ni… haa macam-macam ada 




one thing about Vietnam yang tak mungkin dilupakan 
ialah kat sana rasanya majority ialah kaum wanita yang gigih bekerja dan berniaga
not only that, warga tua dia pun mesti akan berniaga something 
tak nampak pengemis masa kat HCMC hari tu..
tak tau la if another places ada ..but on that 4 days in VIetnam i tak 
nampak pengemis..so gigihkan orang dia bekerja?
wanita bawak perahu ni about 2km!! ko boleh?? 
eeee…memang la dyna surrender and salute them…
kiranya berniaga premium beautiful ni tak lah sesusah mereka 
tak bole dibandingkan langsung..
bawak semangat diorang tu balik Malaysia dan serapkan dalam diri kita 
yang mencari rezeki ni tak semestinya umur jantina bangsa atau agama…
rezeki tu luas … you have to go and get it by yourself!!!1


video

masa dalam perahu di DEL TA mekong Vietnam


HARD ROCK HCMC



BERSAMA TOP LEADERS CIRCLE DIHADAPAN PEJABAT POS
NOTRE DAME CATHEDRAL CITY HALL



Post a Comment

Translate

FAMOUS LINK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...