Saturday, 3 October 2015

PAKAI PREMIUM BEAUTIFUL CONSISTENT SLIM ITU BONUS BESAR!!

KONSISTEN PAKAI PREMIUM BEAUTIFUL

EXCUSE ME!
usually dyna hanya akan share real testimony..
real testimony means kalau u all nak jumpa Cik puan badan 
i memang bole tunjukkan
sebab testimony ni real ..
no photoshop no photoedit ..

sebab tu senang nak jual premium beautiful
coz dyna memang jaga testimony testimony customer 


"Syukur bila 2015 Saf makin mengecik 

Ingat lagi waktu mula-mula kerja dulu my waist line was just 26 
Tapi Alhamdulillah my waist line berjaya mengembang sampailah size 29-30 gara-gara syndrome suka makan tapi tak suka exercise 

Uwaaaaa ini tak boleh jadi sebab kalau waist line kita lebih dari 89cm, nanti macam-macam penyakit boleh bertandang tau..huhu taknak 

For now Saf dah berjaya sarung balik my old jeans yang size 27 tu..yeayyy 

Saf still nak kurus lagi and kalau boleh biar dapat size pinggang 25 pun takpe 

Sebab dengan PB inshaaAllah semua tu tak mustahil! 

Kalau Saf boleh, you all pun boleh!"

itu kata2 my dear Saf… sweet girl :)

Insya Allah memang yang nak loose weight bole sangat dengan
premium beautiful 

xoxo
dyna salleh
0101-202 3555
Post a Comment

Translate

FAMOUS LINK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...