Saturday, 17 October 2015

PREMIUM BEAUTIFUL WITH ATKINS DIET ? HOW IT'S WORKS?

PREMIUM BEAUTIFUL DAN PEMAKANAN YANG TERATUR MEMBANTU
MENDAPAT BERAT BADAN DAN SHAPE YANG DI INGINKAN


TIba-tiba lately ni dyna didatangi dengan customer baru Premium Beautiful (PB) dan juga existing customer PB yang mengamalkan pemakaian PB & mengamalkan diet atkins.

Dan terpanggil untuk dyna study apa benda tu "ATKINS DIET" 
what make it so interesting to share is feedback sangat positive dari 
customer dyna yang mengambil berat tentang pemakanan in the same time ada shape..

pernah dengar tak badan dah kurus tapi tak ada shape? 
sebab tu PB membantu customer dyna ni sihat dan cantik dalam satu masa 


ATKINS DIET adalah system diet yang diamalkan tanpa mengambil supplement atau pil kurus.  

Atkins Diet ialah sejenis corak pemakanan yang diperkenalkan oleh Dr. Robert C. Atkins bagi membantu seseorang individu untuk mengurangkan berat badan melalui konsep pembakaran karbohidrat (carbohydrate) dan lemak di dalam badan.

PREMIUM BEAUTIFUL PULA 
  • Diperbuat daripada fabrik Akwatek dan Akwadyne yang sebati dengan air dan disulami dengan cahaya infra merah jarak jauh (Far Infrared Ray) yang direka khas berdasarkan kajian dari bidang ergonomi. Ia dapat melindungi badan dari sinaran UV dengan berkesan serta menggalakkan peredaran darah dan kadar metabolisme.


gabungkan kedua-dua element diatas, memang patutlah makin ramai yang dah 
amalkan diet atkins tetap cari premium beautiful untuk sustain the shape dan berat badan.. you all cubalah .. diet atkins tu pun FOC je tapi kena rajin membaca and again DISIPLIN kan diri 




JOM CANTIK DAN SIHAT..
SIHAT TU PALING PENTING DARI LUAR DAN DALAM
CANTIK AKAN DATANG JIKA KITA SIHAT 

XOXO 
DYNA
010202 3555
Post a Comment

Translate

FAMOUS LINK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...