Sunday, 7 February 2016

Berapa harga premium beautiful 2016

harga premium beautiful fixed dan nett including GST dan harga mengikut size badan customer 

Hi everyone!!!
assalamualaikumm…
holiday mood semua ye..a long weekend lah katakan

kak dyna nak share sikit antara message cash buyer premium beautiful yang masih akk bole trace back dalam handphone yang beli thru online dengan akk.. mostly customer yang dari luar melaka..ada ramai lagi, tapi nak cari dalam handphone tu agak semput sebab mmg banyak gambar nak kena godek godek dulu..hehehe

di melaka ada juga cash buyer tapi tak seramai yang kak dyna dapat tru online.. semua orang tak yakin bole ke jual premium beautiful ni? ada ke orang nak beli premium beautiful ni? kalau buyer orang melaka pun they all get my info through my blog ni… very useful bila kita tak limit kedai kita ni dalam satu daerah sahaja..

dan alhamdulillah walaupun kak dyna "measure" tru online sahaja berkat ilmu yang diajar oleh mentor kak dyna sampai sekarang diguna pakai tanpa was was..customer semua nya happy and selesa dan feedback diorang pun sangat positif.. rasanya belum ada customer kak dyna sangkut je set pb diorang dlm almari..

berniaga premium beautiful tak susah tak mustahil boleh habis stock asalkan 
apa yg diajar dan disarankan mentor kita ikut from A to Z.

dan lagi satu, orang selalu kata kan ada ke orang nak beli premium beautiful ni secara cash? ada orang mampu ke? insya Allah hari-hari kak dyna tengok ada je sambutan dalam team kami beli secara cash..apa yang membazirnya beli cash? tak rugi langsung beli sekurang2 nya kita tak bagi badan kita mengembang dari setahun ke setahun… dan service PB tu sendiri lifetime warranty



Post a Comment

Translate

FAMOUS LINK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...