Sunday, 7 February 2016

Sahajidah Hai-o Marketing memenangi 8 anugerah produk



Assalamualaikum..
Bismillah...
Nampak tak gambar2 diatas ni? Iye tu semua product hebat terlajak laris yang menjadi pilihan rakyat Malaysia..
Pilihan rakyat Malaysia utk tampil cantik dan sihat pada masa yang sama

Product SHOM ni memang tak perlu curiga dari segi tahap kebersihan.m, keselamatan, dan HALAL.. Rangkaian product yang patuh Syariah..

Jadi sebagai usahawan senang tak berniaga product yang dikenali ramai? 

Senang tak kalau kita jadi agent? Sebab kita ni bukan nye popular macam Che Ta, yang dah popular jual apa pun ramai yang nak beli.. Sedangkan Che ta berniaga pun mencari agent kan.. 

Peluang berniaga sentiasa ada kak dyna alu alukan pada mereka yang betul2 serius untuk capai impian masing2 .. 

Towards a vital years.. Lets do it as a team 

Kak dyna


Post a Comment

Translate

FAMOUS LINK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...