Saturday, 5 March 2016

TESTIMONY BERSALIN SECARA CESAREAN / PEMBEDAHAN BOLEH JUGA MEMAKAI PREMIUM BEAUTIFUL



Assalamualaikum…
good day everyone..
sebelum kak dyna beriadah petang ni
(walking with premium beautiful)
kak dyna nak share gambar terbaru ni dulu..
adik kila ni mother of 3, premium beautiful cash buyer  dari Bahau, Negeri Sembilan..
Kila ni kecil molek orangnya, tapi bila kita ni beranak melalui pembedahan sedia maklum part mana yg ada masalah nak susutkan… selalunya part perut dan punggung… bila buat exercise kata kila, bahagian perut tu akan tetap rasa sakit sedikit, jadi bila dia sarungkan PB ni dapatlah kecutkan bahagian perut tu walaupun tak berexcersize.. dan bila sarung premium beautiful punggung kila ni memang "naik" sikit…
ini baru seminggu dia pakai, feedback so far amat positif, bila dah beli baru tahu kan sebenarnya memang berbaloi ada 1 set premium beautiful ni
gambar ni kila ambil sendiri, bantuan encik suami, ok lah kan, nampak berbeza kan
part dada, perut dan punggung, dan ini baru seminggu pakai itupun dah rasa banyak beza part perut dia

pengalaman kak dyna memakaikan premium beautiful pada ibu-ibu yang history bersalin melalui cesarean ni, you all tak perlu risau, tak sakit dan lebih selesa bahagian perut dan pinggang… 

ibu-ibu yang berpantang besalin cesarean atau normal nak tau macam mana cara pakai premium beautiful cepat-cepat whatsap kak dyna, tak payah malu-malu, tak mampu beli kak dyna ada buat ansuran mudah ye

kak dyna
010-202 3555
Post a Comment

Translate

FAMOUS LINK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...