Tuesday, 29 March 2016

SEMINAR ONLINE MARKETING MARCH 2016 - DOLOMITE TEAM & TUAN IZAN


Bismillah ...Sifu pesan.. Seminar yg diajar hari ni memang bagus 
utk traffic business ONLINE kita.. Tapi yg paling penting jaga hubungan dengan Pencipta dan jaga hubungan dengan ibu bapa.. Insya Allah .. Makin terasa banyak kekosongan yg perlu diisi setiap kali menghadiri majlis ilmu... 


Haaa kan akk dah kata, kitorang busy macam retis tau... Alhamdulilah busy tu petanda yang baik dalam busines ..kalau sepi dari aktiviti tu yg bahaya..
Alhamdulilah bila bisnes dengan kumpulan yang besar ni ibarat mcm mana tau..
ibarat mcm orang ramai tergila2 kan nak ambik product dengan Che Ta..
iye...nape orang suka ambik product ngan Che ta ..iye lah senang nak jual sbb ambik product dgn retis yg ada nama betul?
macam tu lah bisnes kami dengan group yang mahsyur di Malaysia, Singapore, Brunei, Indonesia sebab tu busines sentiasa happening..

YOU ALL bisnes kak dyna buat ni makan lama makin sedap 
makin lama makin manis
makin lama makin menyenangkan
INSYA ALLAH
sebab kami ada kumpulan (syarikat) yang kukuh lebih 20 tahun beroperasi, dan jugak MENTOR yang mantap dan terbukti berjaya sudah!!!!!


WITH CDM KESAYANGAN

4 ORANG WANITA INI SENTIASA BERSAMA INSYA ALLAH
PELIHARA LAH KAMI DARI SEGALA KEMUNGKINAN ..KEKALKAN KAMI SEPERTI SEBUAH KELUARGA


FATIMAH WAKIL TOP LEADERS CIRCLE TERENGGANU DAN #TOPAGENTPB TERENGGANU

ISHH BERSUNGGUH MULUT AKK TANYA SOALAN KAT TUAN IZAN

WE LOVE TOP LEADERS CIRCLE




Post a Comment

Translate

FAMOUS LINK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...