Tuesday, 17 May 2016

KORSET BERPANTANG TERBAIK PREMIUM BEAUTIFUL






Assalamualaikum…

hai!!!! … terima kasih singgah baca posting kali ni agak serius dan perlu diambil berat untuk mommy di luar sana or mommy to be.. 

sebelum tu kak dyna cerita sikit, walaupun ada 2 orang anak (buat setakat ni) tapi pengalaman kak dyna lihat mak kak dyna dan cerita2 mak kak dyna pengalaman dia dulu masa dalam pantang memang akk tabik spring dkt mak dan arwah ayah.. kak dyna 9 orang beradik.  cara pemakanan mak dan cara pakaian berpantang mak memang kak dyna ikut tapi masa anak kedua tu kurang kesabaran dan masa tu akk belum jumpa lagi FIR premium beautiful ni.. tak pernah dengar masa tu padahal premium beautiful ni dah lebih 10 tahun di Malaysia…

ok dalam pantang ni orang-orang tua cakap, liang roma kita ni banyak terbuka sebab dulu badan kembang lepas tu kurus, so senang angin masuk , sebab tu tak bole pakai kipas tak bole aircon, kena pakai sweater baju lengan panjang didalam pakai stokin pun stokin orang lelaki main bola tu tau…haa bole bayang kan tak betapa panasssss nye kan… tapi nak tau tak… kerana tertib tu lah mak kak dyna dah 60 tahun kuat lagi .. tak sakit sana tak sakit sini, badan tak mudah masuk angin, Alhamdulilah memang mak akk sihat dan kuat lagi nak dibandingkan dgn kak dyna ni kejap sakit sana kejap sakit sini.

ha…dah panjang celoteh nya. ladies, semoden mana pun dunia memang berpantang ni janganlah dipandang mudah, kalau tak ada masa nak pakai bengkung traditional yg sepangang 10meter tu (dulu kak dyna pakai ni tau) cari alternative baru dengan pemakaian premium beautiful satu set...Premium beautiful ni ada FIR yang bertindak sebagan "TUNGKU" moden pada seluruh badan kita...FIR ni baik sangat untuk peredaran darah seluruh badan.. 


KENAPA PILIH PREMIUM BEAUTIFUL?


SENANG SARUNG
InshaaAllah premium beautiful sepatutnya sedap dipakai sampai tak nak tanggalkan
nak sedap pakai memang kena dapatkan khidmat ukur dan fitting dari pb expert.






Kena tahu cara pakai yang betul dan cepat. InshaaAllah kalau tahu cara, 2-3 minit jer dah siap pakai full-set :)



Luka Dalaman Cepat Baik

Tahu tak, semasa berpantang dengan Premium Beautiful Korset ni, InshaaAllah luka dalaman akibat bersalin akan sembuh dengan cepat. Premium Beautiful Korset ni ada Far-Infra-Red-Rays (FIR) yang berfungsinya untuk mempercepatkan proses penyembuhan mana-mana bahagian dalam badan kita sebab selepas bersalin pasti lemah dan mempercepatkan rahim mengecut.




Pakai Premium Beautiful Korset umpama BERTUNGKU

sedap tau kalau bertungku ni, kalau kak dyna dulu arwah ayah cari batu sungai sebesar 2 kali penumbuk kita sebab nak yg berat dan besar bawah perut kita 
lepas tu mak balutkan dengan sejenis daun hutan tak pasti daun apa, tapi untuk elakkan dari kain lapik terbakar..masa bertungku tu boleh la rasa lagi banyak darah beku keluar menderu macam air 
memang nak kena rajin dan ada yg membantu kita panaskan batu untuk buat bertungku


Tapi sekarang dah kenal premium beautiful amatlah membantu untuk kita yg tak sempat nak bertungku.Bila pakai Premium Beautiful Korset ni waktu berpantang, you akan rasai kesan betungku tu 
untungnya . terasa nak berpantang sekali lagi hahaha..


Darah Nifas keluar dengan lancar

selain dari pada tu kenapa  Premium Beautiful Korset ni digelar set berpantang moden?
sebab

Darah nifas akan keluar dengan sangat lancar.
 So bila darah nifas keluar lancar, itu tanda rahim kita "bersih" daripada darah kotor and InshaaAllah rahim kita akan jadi sihat.

kak dyna ada tau customer yang sarung premium beautiful rasa badan segar macam bertungku, darah nifas keluar habis
Tapi bila pakai Premium Beautiful korset ni, darah nifas tu keluar balik tau and baunya sangatlah hanyir dan busuk. 



Rahim dan peranakan kembali ke 

tempat asal (orang tua panggil sengkak kan.


jangan terkejut nanti, bila mak bidan datang urut, dipegang-pegangnya peranakan kita mesti dia hairan tau sebab PB ni lah yg mengecutkan rahim kita dan terletak balik ke tempat asal
sebab tu sampai sekarang kalau tak pakai PB rasa macam goyang satu badan..hahhaha


Bila dalaman dah terjaga dan terawat dengan FIR premium beautiful dari dalam hasilnya dik… tolonglah percaya memang awak makin cantik makin langsing.. tak percaya nanti jumpa kak dyna ye...






Percaya tak, kakak ni dah beranak 3?
Inilah kesan dan akibatnya berpantang dengan Premium Beautiful Korset.
Bila dah dapat shape macam ni,  confirm you all akan pakai Premium Beautiful Korset ni hari-hari :)






Bila you all boleh order Premium Beautiful Korset ni untuk you all gunakan waktu berpantang? 

.
.

Jawapannya 

SEKARANG :)

Jangan risau pasal size PB, book je dulu tapi jangan bukak-bukak atau pakai pulak sebab nanti lepas bersalin kak dyna ukur balik atau u all bagi ukuran baru lepas tu kita tukar je size PB tu.. mudah kan

For mommies yang bersalin normal

- You all boleh terus sarung Premium Beautiful Korset after bersalin. Tapi normally kak dyna akan suggest after hari ketiga bersalin sebab nak bagi mommies settle down dulu :)

For mommies yang melahirkan secara pembedahan atau cesarean

- You all boleh mula pakai Premium Beautiful Korset after 30 hari bersalin.

 Jangan risau tau nak pakai Premium Beautiful Korset ni, sebab advantage bila you all pakai Premium Beautiful Korset waktu berpantang adalah, luka pembedahan atau cesarean tu akan cepat baik dan parut pembedahan akan hilang jadi warna kulitTermasuk bahagian dalaman you all sekali

sebab ibu bersalin cesarean kan tak boleh berurut dan bertungku, at least Premium Beautiful Korset helps you stay healthy inside out :)

For more details on your Premium Beautiful Korset untuk you all gunakan as a set berpantang nanti, you all jangan segan-segan nak contact kak dyna tau. InshaaAllah akan explain lebih details and akan jawab segala soalan you all dengan info yang tepat dan betul :)

Ini kawan kak dyna

Her name is Kila. Kila pakai Premium Beautiful after melahirkan anak kedua melalui pembedahan, Anak Kila yang pertama pun dilahirkan secara pembedahan tapi waktu tu Kila belum lagi pakai Premium Beautiful Korset.
Alhamdulillah after berpantang dengan Premium Beautiful Korset, bentuk badan Kila makin slim. Yang paling penting, Premium Beuatiful Korset bantu kurangkan rasa sakit akibat parut pembedahan.



cepat-cepat lah call akk 
010-202 3555


Post a Comment

Translate

FAMOUS LINK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...