Sunday, 10 July 2016

COZUMA GLITZY SHINE LIP GLOSS





Kejap kejap!!! tengok ni sat biar terliur u all nak touch up lipstic balik... 

bukan apa.. siapa yg dah lama follow kak dyna mmg selalunya kak dyna share product yg bagus2 je... ni pun salah satu product kak dyna... 

citer dia mcm ni mula2 terjebak dengan product ni bila en husband tanya "mama tak suka ke pakai lipstic yg kilat2 tu.. " 
oo kita pun cakap la "bukan tak suka tapi tak ada yg berkenan.. ada yg bau chemical.. ada yg sapu pedih bibir ni (termasuk yg berjenama) ...

so kak dyna mula la cuba lipgloss ni... omgg... Ya Allah serius dah suka 100% ... lipgloss ni thick and rich on your lips... dan tak sangka pulak lipglos ni tahan lama jugak.. sampai kita lap baru la hilang ( memang la lap hilang kanπŸ˜€πŸ˜€) very the organic based!!! selamat ‼️‼️

haaa sekian bila excited nak share tu panjang sikit la... pm kak dyna tepi ye jgn tinggal kan nombo phone kat sini .. πŸ˜˜

P/s: kak dyna pakai "tempting rose".. mmg roses lover la katakan .. 


DYNASALLEH
010-202 3555
Post a Comment

Translate

FAMOUS LINK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...