Sunday, 31 July 2016

MENUNTUT ILMU BIAR SAMPAI KE NEGARA CHINA... TAPI KAK DYNA CARI MENTOR DI SG BULOH JE ...HEHE

ASSALAMUALAIKUM 
GOOD DAY EVERYONE...

Dated : 27/7/2016

Ok last week memang agak busy (sebenarnya memang busy) tak sangka sebenarnya life selepas fulltime buat bisnes ni bole dikatakan "murah rezeki" 
Syukur alhamdulillah

tu yang hari ni baru nak update aktiviti..hehe
ok kak dyna share dulu la pengalaman mencabar (mencabar lah sangat..hahah) naik bas ke KL..
sebab kak dyna tak nak ganggu time tution anak kak dyna so thats why suami tak dapat hantar...

jadi mulalah cerita episod naik public transport..
actually senang cuma first time kan.. tu yg macam sakai kejap...takut pun ada..






Bila first time naik komuter dari TBS ke KL Central 
morale of the story, kita sendiri kena ada knowledge sebab orang di kaunter KTM tu cakap pun tak tepat.. 
i wonder if makcik2 nak naik mcm tu ke diorang bagi direction...hehe sebab kak dyna terus terang cakap kat diorang yg kak dyna first time naik komuter.. 

dan surprisingly ... cost tiket tak lah mahal sangat lebih jimat dari naik kereta dari melaka...
cuma letih la kena banyak berjalan + bawa luggage kan... but i know lepas ni any meeting di KL tau dah mana nak jumpa port yg senang :)

Nak jumpa mentor pun senang... :)
bestnya bila dapat jumpa mentor kak dyna ni..
dia ada satu perasaan yg susah nak tulis..
rasa tak nak balik selagi tak siap seperti mentor kita..
sebab bole bayangkan dah capai tahap yg bebas masa dan bebas kewangan bebas hutang..

One more step to go.. Insya ALlah semoga ALLAH memberkati usaha dan rezeki kami.










cantik gambar masjid A-Mukarramah Damansara
rasa macam di Instanbul kan? 



video

SEDIH MASA NI.. DAH  NAK BALIK MELAKA.
JUMPA MENTOR TAK PERNAH PUAS!!!
TERIMA KASIH CDM SAL, HANYA ALLAH MAMPU 
MEMBALAS JASA BAIK SAL DAN SUAMI NYA TN HALMIE.
Post a Comment

Translate

FAMOUS LINK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...