Monday, 29 August 2016

ME & TOP LEADERS CIRCLE IN BEIJING, CHINA

JOURNEYS ARE MADE BY THE PEOPLE
YOU TRAVEL WITH 
-TOP LEADERS CIRCLE-

ASSALAMUALAIKUM..
ALHAMDULILLAH

Bersyukur dengan setiap apa yg diterima dalam sepanjang trip ke Beijing China..
23 OGOS - 26 OGOS 2016 

Dan alhamdulillah jika u all dapat baca ni maknanya
kak dyna dah pun selamat sampai ke Malaysia..
Alhamdulillah…

Ok free trip kami ditaja sepenuhnya oleh SHOM (Sahajidah Hai-o Marketing Sdn Bhd)
 ditaja penuh means just bawa duit shopping if ada hati nak shopping lah..
usually kak dyna tengok orang shopping dan usually beli kan anak2 sahaja dan jugak bush tangan untuk rakan kongsi..hehe ni pun kira shoping kan ?




bila melancong ni tak kira ke mana kita mesti collect moments tu yg semua benda kena ambil gambar dan simpan dan share dgn semua 


bila sampai airport inilah kerja kami sebab semua urusan check in luggage everything diuruskan dgn bantuan tourist leader kami..kali ni kami ditemani oleh TL bernama Felix Goh..nice person!!! he did a good job so i give him 120% :)

cantikkan baju kami? always inspired by our sifu CDM Al-Faath… dengan idea tudung seragam by our CDM Salha Zain.. memang cantik sampai my husband yg tak pernah tanya pasal tshirt trip kali ni dia berminat sgt tapi dah habis la..sebab made to order only..





ni masa dah dekat gate and ready to boarding..
still collect moments..
togetherness moments…
dalam busines ni terbit ukhuwah yg amazing..
to me this one can't obtained anywhere..
tua muda semua respect each other..
tanpa mengenal pangkat dalam busines





cantik tak?
TOP LEADERS CIRCLE IN GOLD COLOR
BOOOOOMMM SANGAT







see…. every moment captured and will remain in our memory






dah ready nak duduk 6 jam..hahahha





ada sambungan nya nanti ..
update sikit sikit dulu ye



Post a Comment

Translate

FAMOUS LINK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...