Friday, 19 August 2016

TLC MELAKA - PRODUCT DEMO -BVSM & MOTIVASI TRIP ITALY DAN MEKAH

MELAKA - 15/8/2016

Minggu ni kami memang full swing dengan TLC Road Tour 
jelajah Selatan pula.. dengan niat nak berkongsi peluang rezeki yang kami
telah kongsikan pada beratus ratus orang 
dan alhamdulillah sambutan amat menggalakkan…





Menyambut ketibaan orang Keyell.. aka sahabat perjuangan kami dalam business ni.. sebelum
ke kelas di MELAKA kita bawa diorg jalan2 cari makan 




sebenarnya ni lah first time kak dyna drive sendiri from Melaka central to Melaka Raya..
memang ada license tapi jarang jarang bawak kereta ni sebab selalu en husband yg teman… oleh kerani hari tu is our "ladies nite out" hehe tak de la gurau (suami kena hantar anak tution) so kak dyna memberani kan diri juga drive..padahal jalan melaka ni bole dikatakan senang jugak la…
Alhamdulilah semuanya selamat sampai ke destinasi 
yang penting diorang semua pun tak pucat lesi sebab kak dyna drive kan…hahhahaa...



ni kak dyna with my mentor CDM Salleha atau lebih mesra dipanggil Sal .. terujanya diorang dapat merasa juadah di kedai ni Perhentian Kueh Kampong since 1978. amboi kedai ni dah buka sejak kak dyna umur 2 tahun hehe




ni sahabat seperjuangan juga… dah macam adik beradik kami ni
Alhamdulillah 3 tahun bersama ukhwah melalui business ni merapat kan kami
sebagai sedara positif.. 



muka happy je depan mata penuh juadah padahal baru lepas makan di Melaka Central tadi


lepas makan di bandar hilir tadi masih ada masa dan sebelum mula kelas 8 malam kami semua cari tempat untuk maghrib dulu..teringat kan masjid selat melaka yang cantik ni..hehe kak dyna tanya la adik kat kedai makan tadi direction ke masjid ni..alhamdulillah something new for me so lepas ni senang la nak bawak siapa2 ke sini dah tau jalan..hahha… cantik sgt masjid ni sebenarnya … sampaikan hari tu kitorg tgk ramai pelancong dtg ambik gambar kat situ… selepas solat maghrib kami terus ke stokis SHOM


makan lagi … heheh…jangan pelik tau bila baca entry kak dyna ni memang kami ni banyak makan sebab kami suka explore makanan tempatan..especially if u all kat melaka ni
Alhamdulilalh stokis melaka sediakan juadah sikit sebelum kelas dan bestnya siap ada minuman minkaffe… thank you Jimmy 


demo BVSM by our CDM Kelvin yang memang power … bakal DDM Melati volunteer untuk test demo 
 
ini pula Puan Liza Marketing Executive dari HQ sharing product info bagi BBPLUS COLLOGEN, BIO EVER PLUS, FEMENINE WASH DAN MACAM MACAM LAGI PRODUCT HEBAT SHOM

penuh kelas … hevoccc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bangga sungguh bila multimelionnaire kami CDM Azlan turun Melaka beri kata kata semangat… Insya Allah nak jadi seperti beliau suatu hari nanti


Post a Comment

Translate

FAMOUS LINK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...