Sunday, 4 September 2016

TLC IN BEIJING - PART 2



assalamualaikum..
kak dyna sambung 2nd part of Beijing Free Trip
yang baju merah tu tema hari kedua iaitu
aktiviti ke Tembok Besar China (Great Wall of CHINA)




ni gambar kak dyna di hadapan
Hotel Shangri La Beijing yg ditaja khas
oleh Sahajidah Hai-o





setiap sudut di hotel ni cantik-cantik so memang
tak lepas kan peluang ambil gambar sebanyak mungkin sebab tak tahu bila lagi nak sampai ke sana kan

oohh ni kami baru sampai di kaki tempat great wall of china..excited dah masa ni..mula2 katanya suhu agak panas tapi bila dah sampai memang panas nya lain macam tak sama di malaysia..berpeluh memanjang sesekali dekat atas tembok tu adalah terasa angin sikit, mungkin bulan 8 masih musim panas di China


pemandangan dari bawah masa ni... nampak kan dibelakang tu kelilingnya adalah tembok china


























































TO BE CONTINUED


Post a Comment

Translate

FAMOUS LINK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...