Tuesday, 8 November 2016

BERJAYA BERSAMA BUSINESS PREMIUM BEAUTIFUL




"Modal beliau hanya "bermula"... Mula tanpa nanti...lakukan tanpa henti.
Alhamdulillah dengan "modal komitmen" je, hari ni beliau dah boleh jana lebih 20,000 sales!!!
Hebat la Nasmi Hasmiza Nasrudin!!!
Berkat tiru bulat-bulat mentor beliau DDM Salina Salleh je.... Senang sangat business ni... Mentor always ada sebagai GPS untuk kita mudah sampai ke destinasi 2 juta sales.

In shaa Allah bakal menyusul jejak langkah mentor dengan income 5 angka, pencen awal dan jadi pemimpin cemerlang."

haaa tu dia kata-kata yg sangat memberi inspirasi dari mentor Kak dyna sendiri CDM Salleha Roslan..

untuk yang terbaca post kak dyna ni.. dalam busines ni senang je selain copy paste tindakan orang berjaya 
tu tengok mentor kita.. mentor ni ibarat cermin dik..
apa yg kita lihat pada dia tu lah gambaran kita satu hari nanti..
and i truly believe on that 

ye memang rezeki ni kerja Tuhan... kerja kita apa?
jangan asyik nak tuding jari melepaskan semuanya pada Tuhan seolah2 
kita ni tak buat apa2 langsung..
ofcoz lah kita usaha, istiqamah, selepas tu kita tawakal pada yg ESA 


Follow her if u want to know more about success and beauty ;)
Post a Comment

Translate

FAMOUS LINK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...