Friday, 11 November 2016

BINA IMPIAN MELALU KEJAYAAN SESEORANG ~ PREMIUM BEAUTIFUL


BINA IMPIAN PERIBADI:
*100K SALES 
*BONUS 5 ANGKA BULANAN
*TABUNG KERETA 
*NETWORK SERAMAI LEBIH 1000 ORANG
(JUTAWAN MELAHIRKAN JUTAWAN)

INSYA ALLAH...AAMIIN


Bukan cakap besar, cuma impian kita nak kena jelas..
bila jelas kita boleh FOKUS
lebih bagus kita tulis IMPIAN kita tu
tak salah berangan sebab reality dari angan2 jugak
dan tak salah berangan sebab berangan tu FREE
yg salah berangan ni bila jadi hangat2 tahi ayam..

IMPIAN kak dyna ni memang 100% yakin akan capai sebab
mentor kak dyna pun dah capai..
LEAD BY EXAMPLE
semoga Allah mengabulkan impian kak dyna dan kita semua 
kejar impian selagi masih boleh kejar
jangan impian hanya tinggal impian

cabaran? banyak.. cuma kak dyna tak pernah share dalam blog ni..
cabaran dari segi mental dan physical memang ada
cabaran orang sekeliling 
cabaran difitnah 
cabaran hasad dengki
cabaran kewangan
semua nya ada...
again kak dyna always pandang pada mentor kak dyna
dia pun lalui perkara yg sama (mungkin lebih teruk dari kita)
kalau dia bole capai satu-satu impian dia 
InsyaAllah jawapan nya Kak dyna follow 500% 

JATUH BANGUN BALIK 
TAKDE HAL!!
TAPI BILA BANGUN MAKE SURE BANGUN DENGAN SEMANGAT NAK PULIHKAN BALIK..
sebab ALLAH SENTIASA ADA UNTUK KITA YG SABAR...SABAR ....DAN SABAR...

be a PREMIUM BEAUTIFUL you..


dynasalleh
0102023555



Post a Comment

Translate

FAMOUS LINK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...