Monday, 16 January 2017

BeYouTiful Nite at Sunway Resort Hotel & Spa



tema malam tu ialah bollywood so kak dyna ada jugak la try
cari sari yg cantik-cantik, kat melaka mahal jugak so kak dyna mixed and match dgn jubah dress kak dyna then beli 6 meter saree then akk jadikan macam selendang.. not bad la..hahaha



best tak aturcara majlis kami? grand kan? and memang kenalah dengan busines premium beautiful kami yg amat menitik beratkan penampilan 

Assalamualaikum semua...
Ya Allah ... lama betul tak update kan.. ada ni ha
masih active dekat facebook & Instagram..
maklumlah bila terlalu busy tak sempat nak share banyak berita menarik dari december 2016


salah satu acara kemuncak malam itu ialah pengumuman pemenang bagi testimoni shake me challenge... product yg nak kurus dan sihat baru sahaja dilancarkan pada September 2016

selain dari tu ... product launching dan kerjasama dengan Rizman Ruzaini.. yes tak sabar nak tunggu product nya keluar nanti...














dan ada lagi yg special malam tu.. kak ziana zain reveal bodynya still maintain anak dara walaupun dah berumur 45 tahun..
pakai girdle dari awal seawal usia 14 tahun, lepas tu baru dia pakai lengkap bodysuit
u all dengar lah sendiri dari video kat bawah ni ye
kak dyna excited rakam ni sebab i duduk dkt front stage..hahahhaa so semua catwalk semuanya nampak lawa2 product shom coming soon..




ok tak? enjoy kan busines dengan sahajidah haio ni... kalau tak enjoy tak kan lah masih lagi setia dengan sahajidah haio dan TOP LEADERS CIRCLE

ok lah kak dyna rasa sampai sini dulu..
nanti akan sambung update untuk aktiviti January 2017 ..Insya Allah... memang kak dyna masih lagi active kalau tak percaya bole visit facebook kat dyna ye 

https://www.facebook.com/dyna.salleh











Post a Comment

Translate

FAMOUS LINK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...