Wednesday, 15 March 2017

DATED : 21/1/2017
VENUE: PREMIUM BEAUTIFUL OUTLET SHAH ALAM


Last week di Melaka, selang seminggu di Shah Alam pula... eh masa ni kan awal2 pregnancy nak berdiri lama pun tak boleh :) rasa mcm low blood pressure tapi bila check up ok je.. pembawakan agaknya tapi bila surround with positif circle lupa dah semua tu... lebih fokus pada tanggungjawab pada kelas ilmu...


Alhamdulillah..dulu kak dyna attend klas atau takwim busines selalunya sorang je... kalau siapa kenal kak dyna or follow aktiviti kak dyna dulu2 memang selalunya sorang je tapi sekarang Alhamdulillah betul cakap mentor kak dyna yg penting kita ni barisan depan kena sentiasa  ada muka kita ni mesti kena ada sentiasa belakang mentor ..berkat percaya pengalaman dan ajaran mentor (yelah dia dah terbukti berjaya kan) kak dyna follow 500% apa yg disarankan dan ini lah hasilnya ...berkat kesabaran dan tanpa berhenti tindakan... doakan makin ramai akan gunakan peluang mengubah ekonomi kehidupan 360darjah lebih baik dari sekarang...



ni lah mentor kak dyna CDM Salleha, dari dulu dia je tak ada tukar2 mentor sebab kak dyna tak bertukar bisnes pun..nak berjaya kena fokus pada satu2 bisnes... dah tentu tentu bisnes premium beautiful ni bagus, plan pemasaran juga bagus, mentor yg dah proven berjaya dan product yg sentiasa di upgrade utk kebaikan dan memberi manafaat pada orang ramai tak ada sebab untuk kak dyna bertukar ganti busines betul tak? 
kalau asyik tukar je sampai bila nak siap? sampai bila nak merasa ?










gambar2 diatas ni semua adalah top sales achievers 
bangga kan ..dari zero knowledge mereka mampu buktikan pada diri sendiri yg diorang i hebat sebenarnya cuma kena buang "hantu" dalam diri sendiri tu yang always sabotaj kebolehan diri sendiri...

kalau orang kata kat luar sana dah ramai buat business macam kami ni 
jual product yg sama tapi kena ingat tau di TLC ni secret weapon kami ialah social media... ilmu social media di TLC ni bernilai puluh ribu kalau belajar kat luar sana tau... alhamdulillah top agent TLC sentiasa di 1st page google bila u all search product panas kami.. tak percaya cuba la? ada nampak blog kak dyna? heheh mesti la ada Alhamdulillah kak dyna bukan IT background pun but i believe for those yg bole membaca dan pandai godek godek mesti bole bertapak dalam Google search... 



ni antara screenshot yg kak dyna sempat collage kan... 
kalau tak kerana ilmu social media di TLC dan mentor hebat di TLC 
mcm mana la orang yg tak reti bercakap sangat mcm kak dyna ni nak berniaga?  dan macam mana lah orang seluruh malaysia ni dapat contact kak dyna kalau bukan diorang google search...

tak percaya?  jom kak dyna pelawa yg serius nak belajar dan bersungguh nak diajar boleh whatsapp kak dyna di 010-202 3555


LETS BE PART OF OUR FAMILY BUSINES.....



Post a Comment

Translate

FAMOUS LINK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...