Wednesday, 15 March 2017

PREMIUM BEAUTIFUL EXPERT MELAKA IS COMING BACK


Assalamualaikum...wbt

Allahu lama betul kak dyna tak update blog ni... bukan hilang or 
missing in action cuma laptop kak dyna tu under service 
tak tau la bila dia nak baik ... harap2 bukan major issue la ye... sayang laptop tu banyak jasa and banyak file dlm tu...

plus utk pengetahuan readers semua kak dyna memang "down" with syndrom orang berbadan dua since my 1st trimester :) 
Ye Alhamdulillah now kak dyna dah masuk bulan ke 4 pregnancy..
alhamdulillah tu yg duk kat CC kejap ni nak qada kan balik update update yg kak dyna dah missed...


actually banyak yg berlaku dari awal tahun hinggalah ke hari ni 16/3/2017... yes bisnes activity sentiasa full dalam calendar kami..
alhamdulillah... if ada yg follow FB kak dyna yes dalam tu memang up to date coz FB bole update guna phone sahaja kan...Blog tak berapa sesuai update guna handphone ... 


just to share with u all... kali ni ialah my 3rd pregnancy..
anak pertama umur 13 tahun
anak kedua 9 tahun
haaa...jauh kan jaraknya..
8 tahun jaraknya kan..
syukur Alhamdulilah

masa mula2 tahu pregnant tu asyik gelak je 
bukan gelak apa..yela kita dah umur 40 tiba2 Allah bagi rezeki zuriat 
memang kami terima sebaik2nya
at that time kak dyna fikir Ya Allah mesti ada sebab kenapa sekarang Allah kurniakan hadiah yg ramai tertunggu2 kan? even masa jumpa dokto pun kak dyna duk gelak je bila doc tanya awk merancang ke? merancang mcm mana? 
hehehe.... kak dyna tak merancang apa2 pun... betul
i just consume and amalkan pemakanan sihat plus product SHOM dan premium beautiful memang sentiasa lekat kat badan... tu yg agaknya subur kan...hahahaha...tengok kak dyna gelak lagi... 

ok lah... sampai sini dulu...
about my pregnancy Insya Allah nanti kak dyna share lagi 
dan yg nak tengok aktivity live kak dyna byk di FB @dynasalleh sebenarnya..sudi sudi kan lah add kami ye... 

hingga berjumpa lagi xoxo
dyna 010-202 3555
Post a Comment

Translate

FAMOUS LINK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...