Tuesday, 6 June 2017

DIARI PREMIUM BEAUTIFUL EXPERT MENGANDUNG SETELAH 8 TAHUN TAK MENGANDUNG..Hehe







Pergi check up kali ni nak tunjuk abang and adik.. bakal adik dia ni BOY or GIRL .. 😆😆😆 Sorang nak girl sorang nak boy.. (ingat mama dia ni machine ke bole pilih) 

Alhamdulilah baby dah 28 weeks and bakal anak yg SOLEH lagi ..... makanya mama dia sorang je la princess forever dalam family.. Apa2 pun syukur Alhamdulilah conditions semua baik2... 

kak dyna nak cerita sikit la apa perasaan kak dyna pregnant kali ni di usia 40 tahun... hehe
seriusly memang tak sangka setelah 8 tahun after the 2nd one iaitu Amar Rayyan, now he is 9 years old.. his brother Azeeq Danial is in Form 1 
tapi nak share dgn u all since i involved in this premium beautiful business 3 yrs ago.. always nampak adik2 dlm TLC ni yg pregnant dan berpantang dengan set premium beautiful so tergerak dlm hati "bestnya dapat berpantang dengan premium beautiful ni" maka tak sangka Allah kurniakan rezeki lagi pada kami antara sebab yg bestnya ialah:-

1) pakai bengkung PB dan satu set PB memang dapat memberi kita bentuk badan yg kita nak semula

2) menambahkan susu badan (ini yg paling best sebab seblm ni kak dyna just dpt susukan both my hero up to 6 mth old only..so after his harap dptla breastfeed my little hero ni up to 2 yrs kan)

3) semasa dlm pantang set premium beautiful ni membantu menghangatkan badan kita, buang angin, perbaiki aliran darah seluruh badan dan jugak bantu keluarkan sehabisnya darah nifas

haa itu antara point yg best la yg teringin nak pregnant sambil memakai PB dalam pantang..ada banyak lagi khasiat dia utk ibu2 dalam pantang ni tapi nanti masa berpantang kak dyna share tau

meh nak tunjuk sikit gambar2 kak dyna masa pregnant..mesti orang kata "yela ko dah semula jadi kurus" sebenarnya tak tau... kak dyna tak simpan pulak gambar masa pregnant anak pertama ke dua..sbb dulu zaman tak canggih nak guna HP simpan kat dlm FB or google photo dulu kak dyna masih guna gambar yg bole cuci kat kedai gambar tu makanya after a few pindah randah tu hilang la gambar2 dulu..

ramai yg kata kak dyna tak nampak mcm mengandung disebabkan perut kak dyna kecik.. tapi tu bukan sebab utama tapi sebab nya MUNGKIN kak dyna dah pakai premium beautiful 3 tahun kan.. so shape badan tu dah apa kata orang kekal acuan dia tak lari.. so dari belakang pun kak dyna tak nampak mcm pregnant ..itu pendapat orang..kan pendapat orang ni lebih sohih dari pendapat sendiri kan... 

ini gambar masa kak dyna 5 bulan pregnant

 ini masa hujung2 6 bulan

ini pun gambar semasa 6 bulan berat dalam 62.5kg 
sebelum pregnant kak dyna 59.5kg.. 

so siapa yg ada dan pakai premium beautiful konsisten korang jangan la risau tentang badan out of shape nanti... u all kan lagi muda2 dari i kan..
ha lepas bersalin nak cuba dapat tak pinggang mcm che ta..hahahhaa... Insya Allah yg penting PB ni akan menyihatkan lagi kita

hmmm lepas ni dah bole pikir nama dia pulak... tq pd semua yg mendoakan baik2 

Tq all 010-202 3555

#28weekspregnancy
#MotherOfThree 
www.dynasalleh.com
Post a Comment

Translate

FAMOUS LINK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...